sport- en inrichtingsmaterialen

Over ons

Wij zijn een dynamisch en innovatief bedrijf dat staat voor kwaliteit en service. Wij houden ons bezig met het inrichten van sportaccommodaties, speelpleinen, openbare ruimtes en stadions. Wij zorgen dat uw (sport)accommodatie veiliger, fraaier, eenvoudiger in onderhoud, duurzamer en vooral een accommodatie van niveau wordt.  Door het leveren van kwalitatief hoogwaardige materialen met een lange levensduur onderscheiden wij ons in de markt. En met persoonlijke service, want de samenwerking houdt niet op met het afleveren van onze materialen. Wij investeren graag onze tijd in persoonlijk contact en een langdurige samenwerking!

Rogier, William, Seger, Cécile, Tom, Jelle en Claudia

Referenties

Onze referenties bestaande uit diverse sportparken, uit het hele land!

Bekijk referenties

Catalogus

Bekijk en download onze algemene catalogus (PDF)

Bekijk algemene catalogus

Bedrijfsprofiel

Ons bedrijf is gericht op duurzaamheid, veiligheid en service. Een groot gedeelte van ons leveringsprogramma is daarom TÜV-gecertificeerd. Wij adviseren ingenieursbureaus, aannemers, verenigingen en gemeenten in het duurzaam inrichten van een accommodatie. Met onze online bestekservice bieden wij snel en eenvoudig toegang tot onze besteksomschrijvingen.

Maatschappelijk en duurzaam ondernemen

In het kader van maatschappelijk ondernemen ondersteunen wij diverse goede doelen. Daarnaast leveren wij een actieve bijdrage aan het milieu door het aanbieden van verschillende gerecyclede producten en het toepassen van materialen met een zeer lange levensduur!

Aluminium is uitstekend recyclebaar en voor de productie van nieuw aluminium is zeer veel energie nodig. Daarom bieden wij u de extra service aan om uw oude aluminium sportmaterialen tegen inruilprijs mee te nemen, zodat deze kunnen worden gerecycled (hergebruikt).

Wij hebben een eigen kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit’ ontwikkeld. Dit concept houdt in dat wij op veel producten maar liefst 8 jaar garantie op de gelaste onderdelen van de aluminium constructie geven en dat deze materialen tevens met TÜV-certificaat worden geleverd (getest op kwaliteitsnormen DIN/EN).