W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

AFC voorziet ook tweede tribune van tribunestoelen

De werkzaamheden voor de aanleg van vijf nieuwe kunstgrasvelden en een nieuw clubgebouw voor de Amsterdamsche Football Club (AFC) op het sportpark Goed Genoeg in de Zuidas waren reeds in juli 2019 begonnen. Een flinke onderneming, want er moest gewoon gevoetbald kunnen blijven worden. In de zomer zou alles afgerond moeten zijn en bij de Amsterdamse voetbalclub lijkt alles volgens planning te verlopen. Afgelopen week werd namelijk de hoofdtribune voorzien van tribunestoelen.

Het stoelenplan werd vooraf in twee fases verdeeld. In de eerste fase werd langs de lange zijde van het veld een betonnen tribune geplaatst. Deze hebben wij mogen voorzien van 392 CR-6 tribunestoelen. Deze week vond de tweede fase plaats waarbij de lange zijde (aan de kant van het nieuwe clubgebouw) werd voorzien van nieuwe 160 CR-6 tribunestoelen. In de tribune is de kenmerkende zwarte baan verwerkt die doorgaans ook op het shirt te zien is. De tribune, aan weerszijden van het hoofdveld, geven de accommodatie een professionele uitstraling. AFC is klaar voor het aankomende seizoen!

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Nieuwe tribune op sportpark van AFC Amsterdam

Langs de lange zijde van het nieuwe hoofdveld is er, door bouwbedrijf Kakes Deurwaarder, een betonnen tribune geplaatst. Wij hebben deze tribune mogen…