W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Alles voor het nieuwe pupillenvoetbal..

Er is de afgelopen maanden al een hoop over te doen geweest, de nieuwe spelvormen van het pupillenvoetbal. Met de nieuwe opzet van het jeugdvoetbal wil de KNVB de jeugd stimuleren, zorgen voor optimaal spelplezier en een betere ontwikkeling voor spelers van vijf tot en met elf jaar. Doel is om te zorgen voor meer balcontact, samenspel, meer dribbels en meer aansluiting bij de belevingswereld van de kinderen.

Los hiervan betekend het voor alle verenigingen dat er een hoop moet gebeuren op organisatorisch gebied, en er wellicht ook extra materialen nodig zijn. Meer kleine doeltjes, extra belijning en jeugddoelen. Voor iedere vereniging vraagt dit om een andere aanpak. De ene club is al ruim voorzien van de 3×1 doeltjes, de andere club heeft een gebrek aan opbergruimte.

 

Naar aanleiding van deze nieuwe opzet zijn wij na gaan denken over de mogelijke gevolgen per vereniging. Daarom hebben wij speciaal voor de nieuwe opzet een nieuw type 300×100 cm doel ontwikkeld. Dit ‘eenvoudige’ doeltje is makkelijk stapelbaar en goed te verplaatsen. Naast de 8 jaar garantie is het doel leverbaar in een vierkant- of ovaalprofiel.

Ook wat betreft de 5×2 doelen denken we graag met u mee en kunnen we u goed adviseren over een slimme aanpak. Verzwaring in het grondraam? Transportwielen? In de lengterichting verrijdbaar? Transportwagens? Iedere club heeft zijn eigen vragen. Uiteraard zijn ook deze doelen voorzien van ons kwaliteitsconcept met 8 jaar garantie.

Ook bij alle toebehoren kunnen wij u helpen. Transportwagens, belijning (los aan te brengen), hesjes en natuurlijk ballen in verschillende maten.

Bekijk de digitale folder, en neem contact met ons op voor een gedegen advies. Graag komen wij langs om uw situatie ter plekke te bekijken.

Wilt u weten hoe het ook al weer allemaal zit, bekijk dan de links hieronder van de KNVB.

http://www.knvb.nl/downloads/bestand/8734/infographic-nieuwe-wedstrijdvormen-pupillen

http://knvb.h5mag.com/pupillenvoetbal/cover