W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Almere City FC klaar voor seizoen 20/21

De uitbreiding van het Yanmar stadion is nog maar net afgerond of Almere City FC gaat alweer verder. Waar eerder de bezoekerscapaciteit werd uitgebreid naar 4.501 zitplaatsen, zijn onlangs ook de dug-outs en de kleedkamers van een upgrade voorzien!

De kleedkamerinrichting

De nieuwe kleedkamer van het eerste elftal biedt plaats aan 25 spelers. Voor deze kleedkamer hebben wij de CR4 kleedkamerstoelen, lockers en een tafel voor het wasgoed mogen leveren. De kleedkamerstoelen zijn uitgevoerd in een rode kleur en de lockers zijn voorzien van een pincodeslot. Op deze manier zijn de eigendommen netjes en veilig opgeborgen. Ook hebben de spelers beschikking tot een eigen lade die onder de kleedkamerstoel is gesitueerd. In het midden van de kleedkamer is een wasmeubel dat tevens is voorzien van een koelkast en vriezer.

Almere City dug-outs stadionDe dug-outs van Almere City

Verder hebben wij bij de profclub uit de Keuken Kampioen Divisie twee nieuwe Benelux II dug-outs mogen leveren met een lengte van 11 meter. Normaliter hebben deze dug-outs een diepte van 90/100 centimeter, maar voor dit project is er een diepte van 150 centimeter toegepast. De dug-outs zijn voorzien van een antracietgrijze coating.

Business seats

Daarnaast zijn de dug-outs voorzien van rode BACO business seats. In totaal zijn er 20 stuks van deze business seats geleverd en bij alle stoelen is het clublogo van Almere City FC op de rugleuning geborduurd. Om de business seats te beschermen als er geen wedstrijden zijn, is er gekozen voor op maat gemaakte stoelhoezen. Op deze manier wordt de levensduur van de business seats aanzienlijk verlengd. Zowel de dug-outs als de business seats zijn vakkundig geplaatst door onze installatiepartner.

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Almere City FC breidt stadion uit

Bij Almere City FC zijn ze de afgelopen maanden druk bezig geweest met de verbouwing van het Yanmar Stadion. Het stadion wordt dit…