W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Benefit Night Friendship Sports Centre

De sporthal van het Friendship Sports Centre, het huis van Only Friends, werd zaterdag 4 november omgetoverd tot een ware feestzaal alwaar de 5e Benefit Night werd gehouden. Wij hebben deze speciale avond met relaties mogen bijwonen. Gastheer van de avond was Humberto Tan. Het werd een avond vol entertainment, lekker eten en drinken, bijzondere veilingitems en een loterij vol mooie prijzen! Uiteraard hebben wij op de veiling een leuk item gekocht, hierover begin volgend jaar meer.

Het Friendship Sports Centre in Amsterdam is het enige sportcentrum in Europa dat volledig is uitgerust voor kinderen en jongeren met een beperking. Een topsportomgeving waar ze kunnen sporten, vallen en opstaan en vrij bewegen. Het Friendship Sports Centre is het huis van sportclub Only Friends. Meer dan 600 kinderen sporten hier met een beperking.

Wij hebben voor dit schitterende sportcentrum rond het voetbalveld 2 tribunes mogen leveren zodat iedereen vanaf heden op de tribunes kan toekijken en genieten van het plezier dat hier aan sport en bewegen wordt beleefd door geweldig veel kinderen.