W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Bezoek aan RKC Waalwijk

Het afgelopen jaar hebben wij meerdere keren contact gehad met RKC Waalwijk, wat heeft geresulteerd in het leveren van verschillende materialen. Voor ons reden genoeg om een bezoek te brengen aan de Eredivisionist voor een goed gesprek en een materialencheck!

Scharnierbaar trainingsdoel

Zo heeft de club uit Waalwijk eerder dit jaar aangegeven op zoek te zijn naar scharnierbare trainingsdoelen. Het scharnierbaar trainingsdoel is ontwikkeld om grasschade in het 16 meter gebied te voorkomen. Dit doel kan bijvoorbeeld naast de stadiondoelen worden gebruikt tijdens de warming-up voor keepers. Het doel kan worden op- en afgebouwd en neemt weinig ruimte in beslag zodat het doel gemakkelijk achter de boarding kan worden opgeborgen en niet het zicht belemmert van supporters.

Multifunctionele volleybalpalen

Ook hebben wij multifunctionele volleybalpalen mogen leveren voor het nieuwe volleybalveld op het trainingscomplex. De multifunctionele palen zijn geschikt voor (voet)volleybal, tennis en badminton en hebben een ingebouwd mechanisme voor hoogteverstelling en het aanspannen van het net. Op deze manier kunnen er verschillende sportdisciplines worden gespeeld. Binnen de sport wordt er steeds meer gekeken naar de bijdrage die andere sporten kunnen leveren aan de motorische ontwikkeling van kinderen.

Tribunestoelen

Dit jaar vond er tevens een grote renovatie plaats aan de ontvangstruimte van het Mandemakers stadion. Een nieuwe gamekamer was een logisch onderdeel van de renovatieplannen. Voor deze kamer hebben wij verschillende A3-tribunestoelen geleverd in de kleuren van de club.

Meer weten?

Wil je meer weten over het scharnierbaar trainingsdoel of de multifunctionele palen? Wij staan u graag te woord en voorzien u graag van vrijblijvend advies. Neem contact op via [email protected] of bel naar 0252 – 683 300.

Producten in dit artikel