W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Card-Aid AED Actie; vergroot de veiligheid op jouw sportaccommodatie

Wij hechten grote waarde aan een veilige sportomgeving. Omdat een AED / defibrillator levens kan redden, hebben wij een nu interessante actie voor verenigingen om de veiligheid op hun accommodatie te verhogen.

CardiAid – Sport AED

Jaarlijks krijgen ruim 16.000 mensen in Nederland een hartstilstand buiten het ziekenhuis: thuis, op het werk, in het winkelcentrum of op het sportveld. Bijna de helft van de slachtoffers kan een hartstilstand overleven wanneer hulpverleners bij het reanimeren gebruik kunnen maken van een AED / defibrillator, een draagbaar toestel dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. De eerste 6 minuten zijn hierin cruciaal. Wanneer iemand dan start met reanimeren en een AED / defibrillator aansluit, is de kans op overleven het grootst. Elke seconde telt! Iedere minuut neemt de overlevingskans van het slachtoffer af met 10%.

Helaas zijn er nog veel locaties waar geen AED hangt. Omdat de aanwezigheid van een AED van levensbelang is, willen wij jullie, in samenwerking met CardiAid, informeren over het belang van de aanwezigheid van de meest gebruiksvriendelijke AED op de sportvereniging. Reanimatie verdubbelt namelijk de overlevingskans van slachtoffers! Als je een AED in de buurt hebt, kun je direct helpen. Het draagbare apparaat analyseert het hartritme en geeft opdrachten aan jou als hulpverlener. Ook zonder enige kennis kun je dus een leven redden.

Waarom kiezen voor CardiAid?

CardiAid is het perfecte voorbeeld van Duitse degelijkheid, namelijk: stevig en betrouwbaar. Waar anderen AED’s alleen binnen te gebruiken zijn, biedt de CardiAid dankzij zijn hoge IP-waarde een optimale bescherming tegen water en stof. Waardoor zowel binnen- als buitengebruik mogelijk is! Daarnaast is deze AED ook erg gebruiksvriendelijk. Bij het openen van de klep schakelt het apparaat meteen aan. Verder zorgen de duidelijke audio instructies voor een optimale begeleiding voor hulpverleners (ook in donkere en luide omgeving). CardiAid biedt controles en onderhoud aan door gecertificeerde monteurs. Hierdoor zal de CardiAid altijd inzetbaar zijn. Bij elke servicebuurt zal er een schoktest uitgevoerd worden en de batterij en pads vervangen. Ook na het gebruik van de AED biedt CardiAid zijn service aan. Een trauma psycholoog kan ingezet worden, de ECG (ElektroCardioGram) wordt uitgelezen en proactief aangeboden aan hulpdiensten na iedere inzet.

Actie CardiAid in september

Om verenigingen nog meer te stimuleren over te gaan tot het aanschaffen of huren van een AED, hebben wij van 1 september tot en met 30 september 2021 een mooie actie. Wanneer wordt gekozen voor het huren van een AED zijn de eerste 6 maanden gratis, bij de aankoop van een AED bieden wij 15 procent korting op de aanschafprijs*.

* De voorwaarden van deze actie zijn:
  • Bij huur een minimale contractduur van 72 maanden
  • Actie loopt van 1 september tot en met 30 september 2021
  • Korting geldt niet op het ophangsysteem of kast, deze dient apart gehuurd of gekocht te worden
  • Bij huur en koop een gratis advies over beste locatie plaatsing kast en trainingen

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op via (0252) 683300 of [email protected].

Producten in dit artikel