W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Corendon kiest voor W&H Sports!

Aan de Schipholweg in Badhoevedorp (voormalig ‘Sony Complex’) is vanaf februari 2017 hard gewerkt aan de bouw van het Corendon Village Hotel. Waar de werkzaamheden aan het hotel in 2018 reeds werden afgerond, was het project daarmee nog niet volledig klaar. In februari 2019 werd er namelijk nog een gepensioneerde Boeing vanaf luchthaven Schiphol naar de tuin van Corendon Village Hotel Amsterdam getransporteerd. De voormalige KLM Boeing 747-400 wordt later nog omgebouwd tot een 5D-experience.

Nadat de Boeing op de gewenste plek werd geplaatst, werd ook de omliggende tuin van het hotel volledig opnieuw ingericht. Hier mochten wij een rol van betekenis spelen door enkele outdoor fitness materialen te leveren. Corendon heeft hierbij gekozen voor de outdoor fitnessmaterialen van onze Nature-line. Deze fitnesstoestellen zijn vervaardigd uit (FSC gecertificeerd) hardhout Azobé (Bongossi) en edelstaal en hebben daardoor een zeer natuurlijke uitstraling. Het hotel, dat gevestigd is langs de A4, heeft gekozen voor de ‘Bench’, de ‘Pull Up’, de ‘Dips Light’ en de ‘Gymnastic Bar’. Alle installaties zijn voorzien van een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Lockers

Voor de spa, het zwembad én de fitnessruimte van het hotel hebben wij tevens lockers met pincodeslot mogen leveren. Er is gekozen voor vier lockerkasten met ieder 12 lockers. De kasten zijn voorzien van een houtstructuur.

Producten in dit artikel