W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Cruyff Court Esther Vergeer met modulaire sportvloer

Fotograaf: Raymond van Olphen.

Afgelopen maandag was de officiële opening van het Cruyff Court van Esther Vergeer. Esther Vergeer bracht als jong meisje meerdere bezoeken aan het UMC Utrecht. Nu ligt er op het UMC Utrecht terrein haar eigen Cruyff Court.

Esther, paralympisch rolstoeltennis kampioen, founder van de Esther Vergeer Foundation en Chef de Mission van de Paralympische Spelen 2024 in Parijs is al jaren Cruyff Foundation ambassadeur. Esther Vergeer is trots op haar eigen Court.

“Leuk dat er nu ook een Cruyff Court geopend is dat mijn naam draagt! Ik hoop dat heel veel kinderen hier gaan sporten en plezier maken. De Cruyff Foundation ondersteunt het werk van mijn eigen Foundation al jaren. Daar ben ik heel dankbaar voor!”

Modulaire sportvloer

Het UMC Utrecht en andere nabij gelegen instellingen zoals het Wilhelmina Kinderziekenhuis en onderwijsinstelling Prof. Fritz Redlschool, een school die leerlingen ondersteunt met complexe gedragshulpvragen, kunnen gebruikmaken van het Court. Het Court heeft als ondergrond onze modulaire sportvloer Ultimate Plus, zodat het rolstoel toegankelijk is. Daarnaast is het Court multifunctioneel gemaakt en kan er gevoetbald, gebasketbald, getennist en gevolleybald worden. Zo kunnen er zo veel mogelijk kinderen gebruik van maken en plezier maken!

Producten in dit artikel