W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Decathlon kiest voor zitbanken van W&H Sports

De winkels van Decathlon hebben vaak een vloeroppervlak van enkele duizenden vierkante meters. In deze winkels zijn producten te vinden voor veel verschillende sporten en kampeer- en trektocht materialen. In de zoektocht naar comfortabele zitbanken is Decathlon Brugge bij ons terechtgekomen.

De grootste sportwinkel van Nederland was op zoek naar een zitoplossing waarbij bezoekers flexibel kunnen zitten; voornamelijk om schoenen te kunnen passen. De zittingen zijn geleverd in de herkenbare blauwe kleur van Decathlon. In totaal zijn er acht G3 tribunestoelen afgeleverd.

De G3 tribunestoel

Tribunestoel G3 is een tribunestoel zonder rugleuning en vormt aaneengesloten een zitbank. Ideaal voor zitrijen met flexibele zitplaatsen en zitcapaciteit. De stoel heeft een glanzend oppervlak dat gemakkelijk te reinigen is. De stoel is voorzien van een centrale waterafvoer en de stoel kan in verschillende kleuren worden geleverd. Voor de beschikbare kleuren zie de kleurenkaart. Eerder wist Decathlon Amsterdam ons te vinden voor een modulaire sportvloer voor in de winkel.

Producten in dit artikel