W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Digitaal beheer van sport- en inrichtingsmaterialen

In samenwerking met Data Control bieden wij een onderhouds- en beheerplan voor sport- en inrichtingsmaterialen aan. Via het Aantoonbaar Beheer Systeem (ABS) kunnen alle geplande onderhoudsacties, documenten (zoals certificaten), visuele inspecties en reparaties up-to-date worden bijgehouden. Wij zijn hiermee de eerste in Nederland die het mogelijk maakt om sport- en inrichtingsmaterialen voor (buiten)sportaccommodaties via een beheersysteem te beheren.

Download hier de digifolder beheerplan!

Digitaal beheer van sport- en inrichtingsmaterialen

Hierbij spelen wij ook in om de veiligheid op de sportaccommodaties te verhogen. Door regelmatige zichtcontroles kunnen eventuele gebreken tijdig worden gesignaleerd en worden doorgegeven. Ook is het mogelijk om onderhoud in te plannen zodat sport- en inrichtingsmaterialen altijd in optimale conditie verkeren. Met ABS worden alle sport- en inrichtingsmaterialen en locaties geïdentificeerd door middel van een codering, een transponder (chip) of met GPS ingemeten x- en y-coördinaten. De sport- en inrichtingsmaterialen worden opgenomen in ABSweb waarna actuele onderhoud- of beheergegevens direct en in het veld geraadpleegd en aangepast kunnen worden. De gebruiker wordt via ABSweb of de ABSapp (voor smartphones) met een eenvoudig stappenplan door de benodigde handelingen geleid.

Ten alle tijden up-to-date

Door middel van een eigen, unieke code heb je toegang tot alle relevante data in ABS en kunnen vervolgens waardevolle overzichten gegenereerd worden die als basis kunnen dienen voor begrotingen, beheer- of beleidsplannen met betrekking tot de sportaccommodatie. Daarnaast geeft ABS de mogelijkheid om naast  rapportages ook werkbonnen te genereren voor leveranciers, aannemers, et cetera. De relevante data worden buiten ingevoerd en zijn direct via internet op kantoor beschikbaar.

Voordelen Digitaal beheer

1. Controleren

Met GPS zie je waar sport- en inrichtingsmaterialen zich bevinden. Je hebt inzicht in het objectpaspoort en de bijbehorende gegevens. Het is mogelijk om direct te inspecteren en foto’s en teksten aan te vullen of te corrigeren.

2. Raadplegen

Onderhouds- en beheergegevens direct inzien via internet op: desktop, laptop, tablet of smartphone.

3. Identificeren

Als aanvulling op de GPS identificatie, kun je jouw sport- en inrichtingsmaterialen laten voorzien van een RFID-chip (transponder, een passieve chip). Hiermee wordt het identificeringsproces nog nauwkeuriger.

4. Signaleren

Door de snelle communicatie kun je problemen direct signaleren en actie ondernemen.

5. Informeren

Je kunt onderhouds- en beheergegevens gemakkelijk delen met anderen. Via het internet kunnen betrokkenen de relevante informatie inzien.