W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Discuskooi in schroeffundaties in Dronten en Delfzijl

Afgelopen week hebben wij bij AV Flevo Delta en AV Fivelstreek een discuskooi in schroeffundaties mogen leveren en plaatsen. Een innovatieve, tijdsbesparende en minder milieu belastende toepassing die steeds vaker wordt toegepast.

Materialen

In beide gevallen gaat het om een beschermkooi voor discuswerpen. De beschermkooi heeft een hoogte van 6 meter en zijn voorzien van IAAF-certificaat. Bij AV Flevo Delta is er tevens een landingsmat voor hoogspringen, een kogelstootring en een springbakafdekking geleverd. Bij AV Fivelstreek hebben wij ook nog sportgoten, afzetbalken, een discusring, opsluitbanden en een kogelstootring mogen leveren.

Schroeffundatie

Normaliter worden grondpotten in betonfundaties aangebracht maar hier is gekozen voor een innovatieve fundatiemethode met schroeffundaties. De voordelen hiervan zijn als volgt: het is kosten- en tijdbesparend, er hoeft niet gegraven te worden, er is geen beton nodig, milieuvriendelijke fundatiemethode, lange levensduur en niet geheel onbelangrijk: een schroeffundatie kan worden hergebruikt.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze methode? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer en kunnen u van deskundig advies voorzien. Je kunt onze projecten ook volgen via onze FacebookpaginaInstagram of nieuwsbrief. Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Producten in dit artikel