W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Doelpuntenviering bij Schäper – FIFA kwaliteit gecertificeerde doelen

De wedstrijddoelen van onze producent Schäper Sportgerätebau GmbH zijn met succes getest door de Fédération Internationale de Football Association (FIFA) en hebben uiteindelijk hun FIFA kwaliteit-certificering mogen ontvangen.

Sinds eind 2019 is Schäper Sportgerätebau begonnen met het certificeringsproces. Als eerste bedrijf in Duitsland, en zelfs in de Europese Unie, biedt Schäper sinds januari 2022 FIFA Quality gecertificeerde voetbaldoelen aan.
Zowel de wedstrijddoelen met spanstangen (type 1) als de wedstrijddoelen met netstangen (type 2) voldoen aan de strenge criteria van het FIFA-kwaliteitsprogramma en daarmee van de grootste voetbalbond ter wereld.

Het doel van het FIFA Quality Programme is het handhaven van een vooraf gedefinieerd kwaliteitsniveau. Dit geldt zowel voor de producten zelf als voor het productieproces en de inkoop. De basis hiervoor wordt gevormd door wetenschappelijke bevindingen over de behoeften van voetballers en over de optimale voorwaarden op het gebied van veiligheid, prestaties, duurzaamheid en kwaliteit van de producten.

Bij de uitgebreide tests stonden dus niet alleen de kwalitatieve kenmerken van de Schäper-doelen op de voorgrond. Ook de werkomgeving, de behandeling van de werknemers en de naleving van de werkprocessen (WFSGI Pledge / ISO9001) waren belangrijke factoren. De FIFA behoudt zich bovendien het recht voor om de gecertificeerde producten in de toekomst (ook zonder aankondiging vooraf) te controleren.
Na meer dan een jaar zijn alle tests met succes afgerond, zodat twee type wedstrijddoelen nu als “FIFA Quality certified” kunnen worden aangemerkt en dienovereenkomstig gemarkeerd.

Dit betekent dat een van de meest traditionele producenten van voetbaldoelen in Duitsland er opnieuw in geslaagd is een nieuwe standaard te zetten op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Zoals de reclameslogan van het bedrijf luidt: Wij bouwden al sportmaterialen, terwijl anderen er nog mee speelden!

Kwaliteit uit Duitsland – FIFA kwaliteit gecertificeerd.