W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Veilig én duurzaam sporten in Delft

Afgelopen periode hebben wij diverse voetbalverenigingen in Delft mogen voorzien van nieuwe inrichtingsmaterialen. Tegelijkertijd hebben wij zes kunstgrasvelden voorzien van onze GreenMatter kantplanken voor infillbehoud en het tegengaan van de verspreiding van microplastics. De clubs zijn nu speelklaar voor het nieuwe seizoen! Het project is in samenwerking met B.A.S. Begeleiding en Advies Sportterreinen en Antea Group gerealiseerd. Met dank aan de betrokken verenigingen en de Gemeente Delft!

 

Inrichtingsmaterialen

Bij sv DHL hebben wij twee voetbaldoelen met P-beugels, twee dug-outs (type Benelux II), vier verplaatsbare jeugddoelen en hoekvlaggen mogen leveren.

Bij vv DHC hebben wij twee kooimodel voetbaldoelen, twee voetbaldoelen met P-beugels en hoekvlaggen mogen leveren. Tevens hebben wij een veld mogen voorzien van reclamebordprofielen.

GreenMatter kantplanken

In opdracht van Antea zijn twee velden bij vv DHC, twee velden bij sv DHL en twee velden bij DSV Full Speed voorzien van de GreenMatter kantplanken (20 cm hoog). In totaal zijn er 526 planken (ruim 2 kilometer) gemonteerd en hierdoor zijn bijna twee versleten kunstgrasvelden gerecycled en als kantplank opnieuw teruggebracht op het sportveld. De kantplanken zijn in de Green & Protect betonplaten aangebracht. In samenwerking met Struyk Verwo Infra hebben wij deze betonplaat met uitsparing ontwikkeld waarin de GreenMatter kantplank verdiept kan worden aangebracht. Hierdoor is er nog minder risico op ongewenste verspreiding van microplastics en infill.

De afgelopen jaren is er veel te doen geweest over de recycling van kunstgrasvelden. Om met elkaar de kunstgrasafvalberg te reduceren, is het belangrijk dat veldeigenaren (veelal gemeenten) zich bij renovaties meer bewust worden van het toepassen van circulaire producten van gerecycled kunstgras. Een goed moment om een WIN-WIN situatie te creëren.

Digitale folder preventieve maatregelen

Wil je meer te weten komen over de maatregelen die je kan treffen om ongewenste verspreiding van infill en microplastics tegen te gaan. Download digi-folder infill en microplastics

Producten in dit artikel