W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Fraaie Finse Fitnesslijn ‘Gritbird’ gaat samenwerking aan met W&H

Ontdek onze nieuwste aanwinst in ons assortiment: een lijn van stijlvolle en duurzame outdoor fitnesstoestellen die perfect passen in diverse landschappen en ontworpen zijn om alle spiergroepen effectief te trainen.

Onlangs hebben wij een nieuwe lijn van outdoor fitnesstoestellen aan ons leveringsprogramma toegevoegd. De fantasierijke ontwerpen van Gritbird hebben een fraai design en nodigen uit tot gebruik.

“De toestellen zijn vervaardigd uit duurzame materialen, zoals roestvrij staal en gerecycled plastic. Hun landschapsvriendelijke en multifunctionele ontwerp spreekt aan; ze stralen plezier uit en motiveren om buiten te sporten. Ze vullen een niche in ons leveringsprogramma,” aldus William van Diemen, directeur W&H Sports.

Gritbird is in 2017 in Lahti opgericht met het idee om innovatieve outdoor fitnessapparatuur te produceren. Deze apparatuur combineert een ontwerp dat aansluit bij het landschap met functionele trainingsmogelijkheden.

Het uitgangspunt van Gritbirds productontwikkeling is het op de markt brengen van indrukwekkende lichaamsgewichttrainingsapparatuur die de spiergroepen van het hele lichaam effectief kan trainen en die voldoet aan de eisen van de moderne omgeving en haar gebruikers.

Bij de producten van Gritbird zijn functionaliteit en kwaliteit niet ten koste gegaan van het design; het is juist andersom. Een succesvol ontwerp maakt veelzijdige functionaliteit, kostenefficiëntie en kwaliteit mogelijk. De toestellen passen in diverse landschappen en zijn praktisch onderhoudsvrij. De producten van Gritbird worden geproduceerd volgens de EN 16630-norm en zijn TÜV-gecertificeerd.

We leveren zes verschillende artikelen:

Lees hier een uitgebreide toelichting op de zes verschillende toestellen.

Producten in dit artikel