W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Gastenkleedkamer Feyenoord ondergaat metamorfose

Deze zomer is de gastenkleedkamer van de Rotterdamse club Feyenoord flink onder handen genomen. De gastenkleedkamer Feyenoord heeft voor aanvang van het nieuwe seizoen een volledige metamorfose ondergaan.

Kleedkamer feyenoordDeze kleedkamer is op diverse vlakken onder handen genomen. Het meest in het oog springend zijn de nieuwe stoelen van het model CR-4. Naast de stoelen, zijn ook de kastjes in de gastenkleedkamer Feyenoord uitgevoerd in de Feyenoord-kleuren rood, wit en zwart. Daarnaast is een tussenmuur verwijderd zodat de tegenstanders van Feyenoord meer ruimte hebben om zich om te kleden. Achter in het kleedlokaal heeft het welbekende bad plaatsgemaakt voor extra doucheruimte. Valencia had tijdens de oefenwedstrijd op 23 juli de primeur. De spelers van de zesvoudig Spaans kampioen waren de eersten die zich mochten verkleden in de vernieuwde gastenkleedkamer Feyenoord.

 

Daarnaast heeft er voor de kleedkamer van Feyenoord zelf nog een kleine uitbreiding plaats gevonden. Van de al bestaande kleedkamer units zijn er nog een aantal bijgekomen.

Wij hadden de eer om voor dit project de kleedkamerinrichting te mogen verzorgen.