W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Gerealiseerde seating projecten in de top van het amateurvoetbal

Seating is een belangrijk onderdeel bij het inrichten van een stadion of sportaccommodatie. Tribunestoelen of business seats moeten comfort bieden en kwalitatief hoogwaardig zijn, of ze nu gebruikt worden op een tribune of in een kleedkamer of dug out.

Inmiddels hebben wij ruime ervaring op het gebied van seating projecten. Naast verschillende clubs in het betaald voetbal zoals Feyenoord, ADO Den Haag en Heerenveen, zijn wij met onze stoelen inmiddels ook goed vertegenwoordigd in de top van het amateurvoetbal.

Mooie afgeronde projecten

Als bedrijf gevestigd in Nieuw-Vennep, kunnen wij melden dat wij verschillende top amateurclubs in de naastgelegen Bollenstreek hebben mogen voorzien van tribunestoelen en/of business seats. Ook bij AFC, al acht keer uitgeroepen tot beste amateurvereniging van Nederland, hebben wij voor zowel de tribune als voor de kleedkamers stoelen mogen leveren. Voor ons een mooie reden om recent deze clubs te bezoeken voor het maken van een mooie impressie van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van seating. Deze projecten deed bij verschillende van onze collega’s die op hoog amateurniveau voetballen of hebben gevoetbald, het hart sneller kloppen. Na het bekijken van de video hopen wij dat dit bij jou ook het geval is. In de video zijn de afgeronde projecten van de volgende clubs te zien:

Bij vv Noordwijk hebben wij het businessterras mogen voorzien van business seats met stoelverwarming van Sit & Heat in de kenmerkende kleur rood. In Katwijk hebben ze voor de tribune zowel gekozen voor tribunestoelen als business seats in de clubkleuren van VV Katwijk.

Bij VVSB is bij de invulling van de tribune ook onderscheid gemaakt tussen reguliere tribunestoelen en business seats. Deze zijn uiteraard uitgevoerd in de kenmerkende paarse clubkleuren van VVSB. Aan weerszijden van de tribunes zijn ook twee gele banen met tribunestoelen geplaatst. Voor de kleedkamer van het eerste team van VVSB hebben wij kleedkamercombinaties mogen leveren met wandbanken, kleedkamerstoelen en een persoonlijke lockers voor iedere speler.

De verouderde tribune van FC Lisse was nodig toe aan een opknapbeurt. In totaal zijn er ruim 450 tribunestoelen geleverd. Samen met de klant is er een stoelenplan ontwikkeld waardoor gele en blauwe tribunestoelen het woord ‘FC Lisse’ vormen in de tribune.

Top amateurclub AFC hebben wij mogen voorzien van nieuwe tribunestoelen waarin de kenmerkende zwarte baan is verwerkt. Ook in de kleedkamers kan gezeten worden op nieuwe stoelen. Stuk voor stuk mooie projecten waar wij trots op zijn.

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw club? Neem vrijblijvend contact met ons op. Met ons uitgebreide aanbod van stadionstoelen en business seats zijn de mogelijkheden enorm.