W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

“Gericht op duurzaamheid en service” (artikel in Sport FM)

Niet alleen vinden er revolutionaire veranderingen plaats als het gaat om de ontwikkeling en realisatie van innovatieve sportparken. Een zelfde opmerkelijke innovatie is waar te nemen als het gaat om de verkoop en levering van sport- en inrichtingsmaterialen voor sportaccommodaties. Daar waar tijdrovende bezoeken aan showrooms gebruikelijk zijn, presenteert W&H Sports bv uit Nieuw-Vennep haar leveringsprogramma onder andere via internet.

Tekst: Jan Soek

“Naast het feit dat onze inrichtingsmaterialen van kwalitatief hoogwaardige materialen zijn vervaardigd en derhalve duurzaam zijn, dienen zij bovendien gebruiksvriendelijk en dus functioneel in gebruik te zijn”, aldus één van de drie aandeelhouders van W&H Sports bv, William van Diemen. Samen met medeaandeelhouder Rogier Vink wordt W&H Sports door hem aangestuurd waarbij het gebruik van internet een erg belangrijke rol speelt. Wie naar whsports.nl gaat treft een overzichtelijke en uiterst informatieve site aan waar voor de bezoeker werkelijk alle informatie over de talloze sport- en inrichtingmaterialen voor sportaccommodaties beschikbaar is. Zo zijn er een groot aantal schitterende digitale folders te bekijken die klanten uitgebreid informeren over het leveringsprogramma van het bedrijf. Of het nu gaat over atletiek, voetbal, handbal, hockey, volleybal, badminton of over de verzwaring en verankering van verplaatsbare doelen of de inrichtingsmaterialen voor speelpleinen, dit en nog veel meer is te lezen op de site van W&H Sports. Natuurlijk is ook de volledige catalogus van het bedrijf te downloaden. William van Diemen: “Uiteraard blijft het persoonlijk contact met onze (potentiële)
opdrachtgevers centraal staan, zodat wij in kunnen spelen op de specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Veel van onze producten zijn immers custom made. Denk bijvoorbeeld aan een dugout met kunststof zitjes, de gewenste afmetingen, of dat het model rond of vierkant moet zijn.”

Lees verder in de pdf van het hele artikel.