W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

GreenMatter onderdeel van de Green Key Approved Products!

Green Key is een internationaal keurmerk voor bedrijven in de branche van recreatieve, toeristische en zakelijke accommodaties, zoals campings, vakantieparken, hotels, restaurants, culturele instellingen en vergader- en evenementenlocaties. Bedrijven met een Green Key-certificering voldoen aan de normen van de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK) en doen er alles aan om duurzaam te ondernemen en het milieu minder te belasten. Ook GreenMatter mag het certificaat ‘Green Key Approved Products’ nu communiceren!

Bewust ondernemen

Green Key stimuleert bewust genieten door accommodaties aan te sporen bewust om te gaan met de natuur en ons milieu, zonder daarbij in te leveren op comfort en kwaliteit. Voor de certificering hanteert Green Key de drie niveaus brons, zilver en goud. De maatregelen die de Green Key-accommodaties nemen op het gebied van milieuzorg en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) gaan verder dan de wet- en regelgeving van ze verlangt. Hoe meer maatregelen een bedrijf neemt, hoe hoger het certificeringsniveau.

Producten GreenMatter

GreenMatter is een initiatief, dat zich op innovatieve wijze richt op het verkleinen van de kunstgras afvalberg. Wij vervaardigen circulaire producten uit gerecyclede kunstgrasvezels voor op en rond het park, uw terrein.

Het samengestelde leveringsprogramma van onder andere picknicksets, parkbanken, teamtafels, bloembakken, statafels, bermpalen en terras- en vlonderplanken, biedt voldoende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel terug te laten komen op parken, sportaccommodaties of openbare ruimtes.

Op dit moment zijn er maar weinig bedrijven die op eenzelfde manier vanuit ‘afval’ een circulaire grondstofstroom hebben ontwikkeld. De onderscheidende factoren zijn: de samenwerking met betrouwbare partners, kwalitatief hoogwaardige & verantwoorde producten en het feit dat de GreenMatter producten na afloop weer 100% recyclebaar zijn. Hiermee levert GreenMatter een volledig gesloten cirkel. Door de producten op een zorgvuldige wijze te ontwerpen worden metaal en kunststof gescheiden in het systeem toegepast. Dit garandeert dat alle componenten zonder additionele vervuiling en zelfs met een negatieve CO2-footprint gerecycled kunnen worden.

Meer weten over GreenKey?

Kijk dan op www.greenkey.nl.

Producten in dit artikel