W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

GreenMatter producten in Gemeente Nieuwegein!

De Gemeente Nieuwegein heeft in navolging van veel andere gemeenten hun circulaire en maatschappelijke verantwoordelijkheid getoond met hun keuze voor enkele GreenMatter producten. Hiermee treffen zij maatregelen voor het behoud van infill en het tegengaan van de verspreiding van microplastics.

In opdracht van de Gemeente Nieuwegein en in samenwerking met B.A.S. Begeleiding en Advies Sporttereinen vond er bij sv Geinoord een volledige renovatie van een kunstgrasveld plaats. Onderdeel van de renovatiewerkzaamheden was onder andere het plaatsen van GreenMatter kantplanken rondom het veld en het plaatsen van GreenMatter borstelmatten bij de toegangspoorten van het veld om de verspreiding van infill en microplastics zoveel mogelijk tegen te gaan. In totaal is er 401 strekkende meter kantplank van gerecycled kunstgras geleverd en gemonteerd. Deze kantplank heeft een hoogte van 20 centimeter en is verdiept aangebracht in het straatwerk.

De borstelmatten (ook vervaardigd uit de kunstgrasvezels van oude en versleten kunstgrasvelden) zijn verdiept aangebracht en hebben daardoor extra ruimte voor vuilopvang.

Meer weten over GreenMatter? Bekijk hier onze digi folder!

Producten in dit artikel