W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Haal meer uit je sportlocatie met een SportBox!

De inhoud van de SportBox is zelf samen te stellen. Opties hierin zijn bijvoorbeeld fitness & bootcamp, sport- en/of spelmaterialen.

Het sportlandschap is aan het veranderen. Buiten en op eigen initiatief sporten wordt steeds populairder. Steeds vaker zie je buiten mensen in groepsverband sporten zoals hardlopen, bootcamp, yoga, enzovoort. Maar heeft iedereen de juiste materialen hiervoor ter beschikking? Door het aanbieden van een SportBox wordt dit probleem meteen opgelost.

Hoe werkt de SportBox?

De SportBox is een opslagruimte voor verschillende sportmaterialen. Bij de SportBox original en light kan de inhoud helemaal zelf worden samengesteld met diverse fitness- en trainingsmaterialen. Maak je sportaccommodatie of de openbare ruimte multifunctioneler door verschillende materialen ter beschikking te stellen. Zo kan iedereen, individueel of in groepjes, op elk gewenst moment van de dag gaan sporten. Bijkomend voordeel is dat gebruikers wellicht worden uitgedaagd om eens een keer andere materialen uit de SportBox te gebruiken dan ze normaal doen en dus een nieuwe tak van sport proberen. Zo blijft het sporten leuk en gevarieerd!

Gebruikers kunnen zich registreren via een app en middels een app & move concept kunnen gebruikers de SportBox openen, trainingen reserveren en oefeningen bekijken. Hiermee wordt direct het gebruik (en misbruik) gemonitord. Omdat de SportBox een beveiligde buitenberging is, kan deze overal geplaatst worden, denk aan een sportaccommodatie, openbare ruimte, speeltuin, beweegtuin, schoolplein, park/bos, strand of bedrijfsterrein. Overal waar gesport kan worden, kan ook een SportBox geplaatst worden. Omdat je de Box niet in hoeft te bouwen kun je hem ook gemakkelijk verplaatsen van locatie naar locatie, bijvoorbeeld voor een sportevenement.

SportBox XS

Naast de original en de light uitvoering, is er ook nog de SportBox XS. In deze SportBox kun je kleine materialen opbergen zoals een voetbal, basketbal of padelset. Deze SportBox is optioneel leverbaar op een standaard, zodat je hem gerichter ergens kunt plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een voetbalveldje zoals een Cruyff Court, een 3×3 basketbalveld of bij een padellocatie, zodat er niet op elk moment van de dag iemand aanwezig hoeft te zijn voor het uitlenen van padelrackets.

Kortom, legio mogelijkheden en een mooie manier voor gemeenten of verenigingen om haar inwoners of leden de mogelijkheid tot gevarieerd sporten te bieden.

Producten in dit artikel