W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Hét schoolplein van de toekomst

Wij merken dat steeds meer scholen ervoor kiezen om hun buitenruimte te voorzien van sportieve, attractieve, interactieve sport- en inrichtingsmaterialen. Wij helpen deze scholen graag met het inrichten hiervan met ons aanbod van duurzame, interactieve en multifunctionele materialen. Wat is er allemaal mogelijk op dit gebied?

Sinds corona is buiten sporten nog populairder geworden. Dat is niet alleen in de openbare ruimte het geval, maar ook steeds meer op het schoolplein. Een mooie bijkomstigheid is, dat de Rijksoverheid een steunprogramma heeft opgezet om scholen te ondersteunen met het wegwerken van achterstanden veroorzaakt door corona. Zij mogen dit voor verschillende doeleinden inzetten waaronder voor sportieve en actieve schoolpleinen.

Interactief

Spel en gaming komen dankzij de SmartGoals samen. SmartGoals zijn innovatieve installaties waarmee de motorische ontwikkeling van de jeugd op een attractieve manier wordt gestimuleerd. Het schoolplein kan multifunctioneel worden ingericht met de SmartGoals. De SmartGoals zijn te verplaatsen waardoor er telkens een andere opzet en oefeningen mogelijk zijn en de leerlingen daardoor telkens opnieuw worden uitgedaagd.

Ook bestaat er een permanente installatie van de SmartGoals. Het SmartGoals Urban SkillCourt is volledig naar eigen wens in te richten en kan tevens worden voorzien van andere inrichtingsmaterialen zoals voetbaldoelen, boarding, fitnessinstallaties, enzovoorts. Daarnaast bieden we verschillende vaste configuraties aan, zoals de SmartGoals Interactive Running Track, cirkel, driehoek en vierkant. Door middel van een app kunnen gebruikers inloggen en gebruik maken van verschillende oefeningen en tests.

Sportief

Een sportief schoolplein is heel belangrijk. Tijdens de coronapandemie zijn mensen minder gaan bewegen. Door outdoor fitnesstoestellen te faciliteren geven scholen hun leerlingen de mogelijkheid om te bewegen. Met ons leveringsprogramma op het gebied van outdoor fitness kan er gevarieerd gesport worden. Zo hebben wij 3 geschikte soorten lijnen fitnesstoestellen voor outdoor fitness in ons leveringsprogramma; de ‘NATURE’-line gericht op fitness- en krachtoefeningen voor beginners tot gevorderden, de multifunctionele sportwetenschappelijke fitnesstoestellen van Dr. Wolff en voor nieuwe sporten zoals street workout, calisthenics en CrossFit hebben wij een multifunctioneel toestel ‘TURNBAR’.

Duurzaam

Naast bewegen in de buitenlucht is duurzaamheid en circulariteit op dit moment ook een hot topic. Met ons initiatief GreenMatter zorgen wij ervoor dat de kunstgrasafvalberg wordt verkleind en kan een buitenruimte van een school ‘groen’ ingericht worden. Naast onze gerecyclede kunstgras vlonders die gecombineerd kunnen worden met onze fitnesstoestellen van Dr. Wolff, kan er voor het inrichten van een schoolplein gekozen worden voor bloembakken, picknicktafels en banken. De producten hebben een minimale levensduur van 40 jaar en na einde levensduur kunnen de producten opnieuw gerecycled worden.

Traditioneel

Uiteraard kan bij de inrichting van een buitenruimte van een school ook gekozen worden voor traditionele sport- en inrichtingsmaterialen zoals bijvoorbeeld klimwanden, tafeltennistafels en voetbaltafels.

Een combinatie van bovengenoemde mogelijkheden kan natuurlijk ook, zodat het aanbod naadloos aansluit op de wensen van de eindgebruiker. Wij maken een advies op maat, zodat de inrichting jaren meekan. Informeer naar de verschillende mogelijkheden.