W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Het seizoen zit erop! Hoe verliep die voor ons?

Het sportseizoen zit erop en de zomer(stop) kan gevierd gaan worden. Naast dat we sportaccommodaties inrichten, zijn veel collega’s ook regelmatig op deze sportaccommodaties te vinden. Wat ze daar doen? Lees snel verder!

We beginnen met ons marketingteam. Teun, komt uit voor vv Noordwijk in de Jack’s League, het hoogste amateurniveau van Nederland! Dit seizoen heeft hij zijn basisplek verovert en 30 van de 34 wedstrijden mogen spelen. Als centrale verdediger heeft hij zelfs een goaltje meegepikt tegen Spakenburg.

Ook Mandy speelde op het hoogste amateurniveau van Nederland. Met FC Rijnvogels is zij op de 4e plek geëindigd in de Topklasse. Volgend seizoen zal zij de overstap maken naar AFC Ajax en uitkomen voor het nieuwe Ajax vrouwen amateurs team. Afgelopen weekend werd tijdens het 25 jaar jubileumweekend van de Toekomst, de eerste oefenwedstrijd tegen Sparta gespeeld. Mandy heeft gelijk de eerste goal ooit voor haar rekening genomen.

Onze creatieve Jelle kwam dit seizoen uit voor FC Lisse 4 en is daarmee kampioen geworden! Ook de 3e helft werd er uitstekend gepresteerd. Daarnaast is Jelle sinds kort begonnen met CrossFit. Onze vierde marketingtopper Cécile is een voormalig hockeyster, die onder andere gespeeld heeft met sterren als Fatima Moreira de Melo en Janneke Schopman. Inmiddels doet zij het wat rustiger aan op sportief gebied, maar volgt nog steeds 2 keer in de week een Small Group Training bij een Bootcamp club.

Ook op onze afdeling verkoop en planning zijn er een aantal puike sportprestaties geleverd. Jordy, spits van DIOS 4 heeft maar liefst 21 doelpunten gemaakt dit seizoen. De topscorer is met zijn team uiteindelijk op een 3e plek geëindigd. Daarnaast wist hij ook nog tijd te maken voor tennis en het populaire padel. Top stagiair Mick, is speler van R.K.V.V. Teylingen. Dit seizoen heeft hij zijn debuut mogen maken in het eerste elftal. Daarnaast zit Mick ook nog 2/3 keer per week in de sportschool.

Nieuwste aanwinst Kevin is één van de meest succesvolle amateurvoetballers ooit. Hij hing de voetbalschoenen in 2016 aan de wilgen, maar bleef wel actief in de voetballerij. Tegenwoordig is hij Technisch Manager bij FC Lisse en vierde hij een paar weken geleden het kampioenschap met het eerste elftal. Zelf gaat Kevin 3/4 keer in de week hardlopen en soms stapt hij ook nog eens op de racefiets.

Dan komen we bij onze hardwerkende directeuren, allen ooit afgestudeerd aan het CIOS. William heeft onlangs een knieoperatie moeten ondergaan en is druk bezig met herstellen. Voor zijn operatie ging hij graag racefietsen en deed hij aan fitness. Op zaterdag coacht hij ook nog het voetbalelftal van zijn zoontje.

Rogier was in het verleden dagelijks op de voetbalvelden te vinden en werkte hij als sportdocent in de gevangenis en bij de politieopleiding. Inmiddels is hij als super recreatieve sporter bezig met bootcamp, hardlopen en padel. Daarnaast gaat hij jaarlijks skiën en is hij op kantoor de meest fanatieke (en misschien stiekem ook de beste) in tafelvoetbal.

Sander gaat graag hardlopen en heeft ook padel ontdekt. Daarnaast probeert hij met zijn kinderen elke week een avondje naar de sportschool te gaan, wat met 2 pubers nog weleens een uitdaging is. Onlangs heeft hij met zijn gezin meegedaan aan de Mud Masters, wat elk jaar weer op de agenda staat! Zowel Sander als William en Rogier zijn in het weekend graag toeschouwer bij hun kinderen, maar ook bij collega’s gaan zij wel eens kijken.

Aankomende vrijdag doen wij met W&H Sports mee aan het voetvolley toernooi tijdens de feestweek van Nieuw-Vennep. Met bovengenoemde sportprestaties in de zak, zal er uiteraard gestreden gaan worden voor de eerste plek!