W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Hockeydoelen met sponsoruitingen bij HC Athena

Naast de uitbreiding van het clubgebouw, is er bij HC Athena ook een nieuw waterveld aangelegd. Dit is op een duurzame wijze aangelegd en daarom wilde de gemeente Amsterdam de betrokken partijen zichtbaarheid geven door middel van logo uitingen op onze hockeydoelen.

Eind mei meldde de Gemeente Amsterdam zich bij ons met de vraag of wij ook hockeydoelen met logomatten konden leveren voor HC Athena. ‘Uiteraard’, was ons antwoord. En dus hebben wij onlangs twee hockeydoelen geleverd waarbij de onderste panelen zijn voorzien van kunstgras. Op het kunstgras prijken de 4 logo’s van de samenwerkende partijen die nauw betrokken waren bij de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld.

Hockeydoel

De Gemeente Amsterdam heeft gekozen voor een volledig gelast aluminium hockeydoel (366 x 214 cm) met vrije netophanging en ingefreesde netbevestiging. Hiervan is de binnenzijde van onderste panelen bekleedt met kunstgras en is de achterkant voorzien van transportwielen. Het hockeydoel is TüV-gecertificeerd en valt ons ons kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit’.

Producten in dit artikel