W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Innovatief hulpmiddel voor fixatie SolidaFIX

Het SolidaFIX klemsysteem is speciaal ontwikkeld voor de huidige kunstgrasmarkt en is voor alle voorkomende sportconstructies, zowel renovatie als nieuwbouw, toepasbaar. Het klemprofiel is gevormd zodat het op alle voorkomende funderingen, zonder gecompliceerde berekeningen en metingen kan worden toegepast. Het profiel wordt op een betonband neergelegd waarna het aanbrengen van de achterliggende verharding eenvoudig op de juiste hoogte wordt afgewerkt. Geen faalkosten meer bij de montage van het systeem! Als laatste kenmerkt het systeem zich door een volledige fixatie van de kunstgrasmat, uniek bij kunstgrasklemsystemen.

Vanaf heden is voor de fixatie van kunstgras (semi)watervelden in het klemsysteem een nieuw, innovatief hulpmiddel ontwikkeld. Met behulp van een groot wiel wordt de kunstgrasmat moeiteloos in het klemprofiel geforceerd. Om vervolgens het touw automatisch af te rollen en in te brengen in het profiel. Als laatste wordt de mat, met behulp van de achterzijde van het klemsysteem afgesneden. Een, voor de gebruiker, zeer veilig klemsysteem met een vrijwel naadloze afwerking als eindresultaat.

Met de ontwikkeling van het nieuwe hulpmiddel is de volgende stap genomen. Op deze manier is een eenvoudige, tijdbesparende en minder fysieke wijze van inklemmen bewerkstelligd.

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

SolidaFIX: het revolutionaire klemsysteem voor kunstgrasvelden

Als fundatie wordt de vaak al aanwezige betonnen opsluitband gebruikt. Hierdoor wordt er gebruik gemaakt van al reeds benodigde materialen. De kunstgrasmat wordt…

Kies uw eigen SolidaFIX oplossing

Wij bieden nu de mogelijkheid om snel te bepalen welk klemsysteem het beste bij uw veld past. Door hier vijf eenvoudige vragen te…