W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Is jouw club al klaar voor het nieuwe voetbalseizoen?

Bereid je goed voor op het nieuwe voetbalseizoen!

Het einde van het seizoen nadert en waarschijnlijk zijn jullie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Wij willen jullie hierbij graag inspireren.

Slim! De tribune meenemen in het sponsorpakket

Waarom kosten maken als je met de tribune inkomsten kan genereren?

Om de supporters lekker te laten zitten, kun je kiezen voor kwalitatief hoogwaardige tribunestoelen in clubkleuren. Dit is ook mogelijk zonder kosten te maken. Met TAS stadionreclame kan de investering worden terugverdiend en kunnen er zelfs sponsorinkomsten worden gegenereerd. Clubs als sc Heerenveen, LRC Leerdam, VV Lunteren, VV Katwijk en SC Spirit ’30 gingen je al voor!

SC Spirit ’30 zette een stoeltjesactie op waarbij supporters en sponsoren de mogelijkheid hadden om een tribunestoel te voorzien van hun eigen naam. ”Deze stoeltjesactie is puur supporten van je club”, aldus terreinmanager Ton Kors. “We krijgen er ontzettend veel positieve reacties op. Bedrijven die interesse hebben betalen 150 euro voor 3 jaar. Zij kunnen hun logo en eventueel een QR-code laten plaatsen, waardoor ze in direct contact staan met de toeschouwers.”

Hoe breng je een versleten kunstgrasveld terug?

FC Lisse zet in op duurzaamheid bij inrichting nieuwe accommodatie

Om de kunstgrasafvalberg te reduceren, heeft ons initiatief GreenMatter meerdere producten van gerecycled kunstgras ontwikkeld. Hoe mooi is het dat het oude versleten kunstgrasveld terugkeert in de vorm van bijvoorbeeld buitenmeubilair, bloembakken of kantplanken.

Aankomend seizoen zwaait Leon Annokkee na zeven jaar af als voorzitter van FC Lisse. Wij vroegen hem naar het belang van duurzaamheid in de plannen van FC Lisse. ”Sinds kort hebben we een nieuwe accommodatie die aan de nieuwste eisen voldoet. Bij de verbouwing is duurzaamheid een hele belangrijke pijler geweest. Ook in de laatste fase; bij de aanschaf van onder andere parkbanken en picknicksets hebben wij de keuze gemaakt voor GreenMatter. Duurzaamheid speelt al een grote rol bij FC Lisse, maar dit zal in de toekomst alleen nog maar groter worden.”

Zeg maar gedag tegen houten banken met splinters

Comfort in kleedkamers en dug outs steeds belangrijker

Ook het (zit)comfort in de dug out of kleedkamer mag niet vergeten worden. Wij merken dat steeds meer voetbalverenigingen investeren in hun kleedkamers en dug outs. Voor de clubs die dit ook overwegen; het opknappen van je kleedkamers of dug outs hoeft helemaal niet duur te zijn!

Je kunt de kleedkamer van het vlaggenschip onder andere voorzien van tribunestoelen in de clubkleuren. Dezelfde tribunestoelen kun je ook plaatsen in de dug outs. Zeg maar gedag tegen de houten banken met splinters. Voor de groene visionairs onder ons, kan zowel voor de kleedkamers als dug outs gekozen worden voor kunstgras gerecyclede GreenMatter bankplanken, met een verwachte levensduur van minimaal 50 jaar. Reken maar uit hoeveel generaties daar de kleedkamerhumor op kunnen beleven.

Naast stoelen hebben wij een uitgebreid leveringsprogramma voor de inrichting van de kleedkamer. Wij leveren lockers, garderobekasten, wandbanken, kleedkamerstoelen, wasmeubels en nog veel meer. Een standaard kleedkamer of een hele uitgebreide, uiteindelijk draait het maar om één ding: de functionaliteit.

De Bollenstreek floreert door passie en ‘slim besturen’

Vooruit door beleving en toewijding

De Duin- en Bollenstreek ademt voetbal. De accommodaties behoren tot de beste van het land en de regio kent vele namen die voetsporen met hun voetbalschoenen hebben achtergelaten.

Ad Hendriksen, voormalig voorzitter van Rijnsburgse Boys noemt de manier waarop het spelletje leeft in de Duin- en Bollenstreek uniek. ”Naar mijn gevoel is er nergens in Nederland zo’n voetbalcultuur als in de Duin- en Bollenstreek. Belangrijkste oorzaak hiervan is de enorme gedrevenheid, competitiedrang en ambitie van de voetbalverenigingen in deze streek. Hierbij is de ondersteuning door de vele vrijwilligers maar ook het bedrijfsleven een belangrijke voorwaarde om succesvol te zijn.”

Door de beleving en toewijding worden deze clubs steeds professioneler. De accommodaties zijn van deze tijd, de staf en spelers worden steeds beter en de prestaties volgen daarbij vanzelf. Wij zijn er trots op dat meerdere Duin- en Bollenstreek clubs kiezen voor ons bij de inrichting van hun accommodatie. Onze liefde voor de streek hebben we verwerkt in een digitale folder, waarin een aantal voorzitters van clubs aan het woord komen.

SV Hoofddorp heeft al 14 jaar dezelfde doelen

De langetermijnvisie die zich terugbetaalde

Dat goedkoop ook weleens duurkoop kan zijn, zal veel verenigingen niet onbekend in de oren klinken. SV Hoofddorp zette daarom zo’n 15 jaar geleden in op een nieuwe langetermijnvisie.

Zo werd er vol ingezet op het inkopen van kwaliteitsproducten die bekend staan om hun lange levensduur. Dit zou in eerste instantie zwaarder op de begroting drukken, maar de bestuurders waren ervan overtuigd dat het zich op de lange termijn zou terugbetalen. En dat deed het, deze doelen staan inmiddels al 14 jaar op de voetbalvelden van Sportcomplex De IJvelden en hoeven voorlopig ook nog niet vervangen te worden.

Benieuwd naar ons aanbod aan doelen? Dat varieert van kooimodeldoelen en trainingsdoelen tot inklapbare voetbaldoelen en minidoelen. Deze zijn te vinden bij zowel BVO’s als amateurverenigingen.

Misschien vind je dit ook interessant:

Tribunestoelen met stoelreclame bij VV Lunteren

In samenwerking met TAS Stadionreclame hebben wij ruim 300 nieuwe tribunestoelen geleverd bij VV Lunteren. De CR4 tribunestoelen, in de clubkleuren geel en…

Luxe kleedkamerinrichting bij Sparta Rotterdam

Naast de aanleg van natuurgras in het Sparta-Stadion “Het Kasteel” hebben er deze zomer nog meer werkzaamheden plaatsgevonden. Zo is de kleedkamer van…

Uitbreiding business seats in het Yanmar Stadion van Almere City FC

In samenwerking met De Geus Bouw hebben wij het Yanmar Stadion, de thuisbasis van Almere City FC, voorzien van 142 nieuwe business seats.…