W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuw in ons assortiment: korfbal tactiekborden!

Via onze sociale kanalen communiceren wij vaak over producten die betrekking hebben tot voetbal, tennis of hockey. Echter, er zijn uiteraard ook andere sporten waarin wij een rol van betekenis kunnen spelen. Zo bieden wij onder andere ook verschillende korfbalmaterialen. Eerder konden wij al voorzien in korfbalpalen, korfbalmanden en korfballen maar nu hebben wij iets nieuws toegevoegd aan ons assortiment.

Een tactiekbord is een handig item voor iedere korfbaltrainer en korfbalcoach. Deze korfbal tactiekborden zijn in twee verschillende afmetingen verkrijgbaar, namelijk: een kleine (55 x 55 centimeter) en een grotere uitvoering (150 x 75 centimeter). De borden kunnen worden voorzien van een draaggreep waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen en te vervoeren zijn. Het magnetische oppervlak maakt het voor trainers en coaches gemakkelijk om wedstrijdtactieken door te nemen en situaties te visualiseren. De borden kunnen geheel in de huisstijl van uw club, team of sponsor worden opgemaakt. Hierdoor is uw tactiekbord dus altijd uniek!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze korfbal tactiekborden? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers. Wij zijn te bereiken via 0252-683300 of via [email protected].

Producten in dit artikel