W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Kwaliteit, duurzaamheid en circulariteit.

Het leveren van kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Zo is in 2014 het kwaliteitsconcept: ‘scoren met kwaliteit’ in het leven geroepen. Circulariteit en duurzaamheid worden steeds belangrijkere pijlers binnen onze organisatie. Dit is tevens terug te zien in onze initiatieven: GreenMatter en Take Back & Recycle. Download hier de digitale folder van de Take Back & Recycle service!

GreenMatter

GreenMatter of anders gezegd: groen doet ertoe! Kunstgras wordt bij vervanging veelal gezien als afval maar wij zien het als een waardevolle grondstof om te verwerken in nieuwe sportgerelateerde producten. Met GreenMatter zorgen wij ervoor dat de groeiende afvalberg van kunsgrasvelden wordt aangepakt door producten te ontwikkelen en te produceren van gerecycled kunstgras.

Take back & recycle service

In tijden waarin grondstoffen steeds schaarser worden, wordt het onderwerp ‘recycling of hergebruik’ steeds belangrijker. Kunststoffen, aluminium en staal zijn uitermate geschikt om te recyclen tot nieuwe producten. Daarom bieden wij onze opdrachtgevers een nieuwe dienstverlening: Take Back & Recycle service.

Kwaliteitsconcept

Als leverancier van kwalitatief hoogwaardige materialen hebben wij het kwaliteitsconcept ‘scoren met kwaliteit’ ontwikkeld. Dit concept houdt in dat wij op veel producten maar liefst 8 jaar garantie op de gelaste onderdelen van de aluminium constructie geven en dat deze materialen tevens met TÜV-certificaat worden geleverd (getest op kwaliteitsnormen DIN/EN).

Profile
William van Diemen
GreenMatter specialist
Sport: Circulair denken en verduurzamen.
Profile
Stephen Kruiper
Take back & recycle specialist
Sport: Circulair denken en verduurzamen.
Profile
Seger Wagenaar
Kwaliteit- en veiligheidsspecialist
Sport: Verhogen kwaliteit en veiligheid.

Onze duurzame initiatieven

U vindt nog meer informatie over onze duurzame oplossingen door op de onderstaande buttons te klikken!