W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Leveringsprogramma GreenMatter uitgebreid met statafel

Met ons initiatief GreenMatter hebben wij op innovatieve wijze de kunstgras afvalberg verkleind door circulaire producten te ontwikkelen voor op en rond het sportveld. Door GreenMatter worden opdrachtgevers zoals gemeenten en ingenieursbureaus op een praktische en transparante manier ondersteund in een circulaire oplossing voor de verwerking van versleten kunstgrasmatten.

Ontwikkelingsproces

Het zorgvuldig samengestelde leveringsprogramma van slag- en kantplanken, picknicksets, parkbanken, bloembakken en terras- en vlonderplanken, biedt voldoende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezels op een gerecyclede wijze terug te laten komen op of rond de sportaccommodatie. De ontwikkeling van nieuwe gerecyclede producten is bovendien een continue proces. Samen met opdrachtgevers wordt steeds gekeken naar nieuwe oplossingen voor op en rond het sportveld. De laatste toevoeging aan het leveringsprogramma is de diamantkoppaal.

De statafel

De ‘GreenMatter’ statafel is UV resistent, uitgevoerd in een vrijstaande uitvoering en vervaardigd uit gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval). Ideaal te plaatsen bij kantines, buitenruimtes en entrees. Na einde levensduur is deze 100% recyclebaar. Het product heeft een minimale verwachte technische levensduur 50 jaar. Afmetingen: 110 x 80 x 80 cm. Gewicht ca. 128 KG. Kleur: donkergroen. Levering is inclusief garantieverklaring grondstoffen en REACH statement.

Meer weten over GreenMatter?

Wil je meer weten over GreenMatter? Bekijk hier de website! Ook de Fieldmanager,

Producten in dit artikel