W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Maak het verschil met performance producten!

Wij richten al decennia lang sportaccommodaties, openbare ruimten en stadions in. Dat zullen wij ook de komende decennia nog doen. Vorig jaar hebben wij ons leveringsprogramma echter ook uitgebreid naar de performance markt. Hiermee willen wij dus niet alleen een belangrijke rol spelen in het voorzien van sportfaciliteiten maar willen wij ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van sporters. Dus; wil jij het aankomende seizoen met de nieuwste features aan de slag. Dan gaat deze blog jou een heel eind op weg helpen!

Performance producten kunnen de prestaties van een individuele sporter en van teams aanzienlijk verbeteren. Performance producten zijn innovatief en kunnen door technologische maar bovenal praktische eigenschappen net dat belangrijke verschil maken!

trainingsplatform

Technologie

Sport is altijd onderhevig aan verandering en ontwikkeling. En dat is goed! Op deze manier kunnen wij ons steeds beter ontwikkelen en kunnen we sneller herstellen. In ons leveringsprogramma hebben wij producten die door hun technologische eigenschappen een meerwaarde kunnen creëren.

Sportbox

Onze Sportbox maakt het mogelijk om in openbare ruimten met kwalitatieve materialen te kunnen trainen en deze, na gebruik, ook weer netjes en veilig op te kunnen bergen. Met een app kan de gebruiker de box gemakkelijk openen, trainingen reserveren en oefeningen bekijken.

 • Bekijk hier een video van de Sportbox.

SmartGoals

Ben je op zoek naar een manier om op een interactieve te trainen om je trainingen een extra dimensie te geven? Dan zijn de SmartGoals wellicht precies wat je zoekt! Smartgoals bestaan uit poortjes met blauwe en oranje LED-verlichting en worden bestuurd door een mobiele app via Bluetooth en/of afstandsbediening. Terwijl de bal of een speler het interactieve poortje passeert, schakelen de sensoren van de lichten uit of verandert de kleur van de lichten naar een ander poortje. SmartGoals worden gebruikt binnen de schoolsport, diverse teamsporten, fitnesscentra’s en door fysiotherapeuten. Ook openbare ruimten kunnen nu voorzien worden van een SmartGoals Urban SkillCourt!

 • Bekijk hier een video van de SmartGoals.
 • Bekijk hier een video van de Timingset.
 • Bekijk hier een video van de SkillGames.
 • Bekijk hier een video van de SkillCourts.

Ledsreact

Lijken de SmartGoals misschien te uitgebreid voor jou? Dan loont het om eens te kijken naar Ledsreact. Ledsreact voorziet trainers met wetenschappelijk onderbouwde oefeningen, die in minder dan 1 minuut opgezet kunnen worden. De slimme sportkegel gidst de speler door de oefening, zonder dat hij of zij het toestel moet aanraken en zijn sportspecifieke beweging onderbroken moet worden.

 • Bekijk hier een video van Ledsreact.

Online Sports Academy

Ontwikkeling begint bij de organisatie. Prestaties verbeteren wanneer er een degelijke organisatiestructuur is. Daarom adviseren wij je om eens goed te kijken naar dit online trainersplatform! Online Sports Academy is een online managementsysteem dat ontwikkeld is om gemeenten, bonden, clubs en trainers te ondersteunen in het kwalitatief opleiden van sporters los van de sport die wordt beoefend. Het platform sluit goed aan op de intenties rondom het Nationaal Sportakkoord! SoccerPLAY is onderdeel van het Online Sports Academy en bedient de voetbaltak. Op deze manier werken wij reeds met grote clubs over de hele wereld en ondersteunen wij hen bij het structureren van hun jeugdopleiding!

JOHAN Sports

Analyse

Wedstrijdbeelden en de analyse hiervan bij amateurverenigingen zijn vaker norm dan uitzondering tegenwoordig. Als jouw vereniging aan het kijken is naar de mogelijkheden van video-analyse, is het belangrijk dat het systeem bij jouw vereniging past. Gaat de voorkeur uit naar een vaste installatie of wilt de vereniging ook uit-wedstrijden analyseren? Moet het een automatisch systeem zijn of is het niet erg als er een cameraman aan te pas moet komen?

Het is daarom belangrijk dat het systeem bij jouw vereniging past. Wij bieden daarom verschillende systemen aan. SportsVIEW is een mobiele 4K-cameramast. Waar het zich eerder enkel richtte op de beelden, hebben zij nu ook een heel interessant analyse-systeem. Bij USportFor gaat het om een vaste installatie. Het grote voordeel van dit camerasysteem is dat het automatisch de bal volgt en er dus niemand nodig is om de camera te bedienen.

 • Bekijk hier een video van de SportsVIEW.
 • Bekijk hier een video van de Usportfor.

Heb je de ambitie om, los van de videobeelden, dieper de data in te willen duiken? JOHAN Sports biedt de mogelijkheid om spelers te volgen gedurende wedstrijden en trainingen. Vervolgens biedt dit product de kans om de verzamelde data te vertalen in een specifiek trainingsadvies. Ook wanneer je behoefte hebt aan richtlijnen over wanneer en hoe je trainingen kunt aanpassen  op basis van de verzamelde data, ben je bij JOHAN Sports aan het juiste adres. Door gebruik te maken van verschillende sportwetenschappelijke functies kan de fitheid van spelers worden verbeterd.

 • Bekijk hier een video van de JOHAN Sports.

Rebounder

Trainingsmaterialen

Het materiaal waarmee een speler traint, heeft ook invloed op de ontwikkeling. Het is daarom belangrijk om te variëren binnen trainingen. Hieronder vind je enkele trainingsmaterialen die, door hun sporttechnische eigenschappen, wel eens een mooie toevoeging zouden kunnen zijn binnen jouw trainingen!

IVO-Trainer

Wil jij je kracht, snelheid of coördinatie verbeteren? De IVO Trainer is het enige draagbare weerstandstraining systeem om coördinatie en snelheid te trainen met een zwenkbaar scharnier. Door het zwenkbare systeem kun je niet alleen lineaire sprints, maar ook zijwaartse bewegingen maken met constante weerstand.

 • Bekijk hier een video van de IVO Trainer.

Rebounder

Een Rebounder wordt al decennia ingezet. Onze Rebounder is een verplaats- en verstelbare kaatser dat functioneert als ‘terugkaatser’. De Rebounder is leverbaar in vier verschillende uitvoeringen, variërend in grootte en gewicht. Grote clubs als Ajax, Real Madrid en Bayern München maken al gebruik van het trainingsproduct. Licht in gewicht, gemakkelijk op te bergen en ideaal om te combineren met andere trainingsmaterialen.

 • Bekijk hier een video van de Rebounder.

Automatische ballenpomp

Deze ballenpomp draagt niet direct bij aan spelerontwikkeling maar is wel heel handig. Deze automatische ballenpomp is een elektrische, handzame pomp om sportballen op te pompen en leeg te laten lopen. De display maakt het mogelijk om de bal een exacte baldruk te geven. Ook als de bal te hard is opgepompt, maakt de ballenpomp het mogelijk om de baldruk te reduceren. Door het kleine formaat gemakkelijk in een tas mee te nemen. Bij uitwedstrijden dus ook altijd verzekerd van harde ballen!

Mobiele kaatswand

Eén van onze laatste toevoegingen aan ons leveringsprogramma! Waarom? Omdat het de basis vormt voor de technische ontwikkeling van spelers. Waarom is het een performance product? Omdat het haar efficiëntie al decennia lang toont. De mobiele kaatswand is vervaardigd uit hoogwaardige aluminium profielen. De variabel instelbare hoeken van de panelen maken het mogelijk om op verschillende manieren te trainen. De stabiele constructie met drie panelen is bestand tegen hoge belastingen. Wanneer de kaatswand niet in gebruik is, kan deze worden ingeklapt om opslagruimte te beperken.

 • Bekijk hier een video van de mobiele kaatswand.

HYPERICE HYPERVOLT

Herstel

Herstel is wellicht nog wel belangrijker dan de training zelf. Als je niet fit ben, kan je immers weinig doen. Er is een groeiende vraag naar producten die kunnen helpen bij het herstel van spelers. Enerzijds omdat de amateursport hier steeds meer in faciliteert. Anderzijds omdat sporters ook thuis steeds meer bezig zijn met herstel. Ook steeds meer sportcentra’s richten zich hier op. Onderstaande is voor iedere sporter een toegevoegde waarde!

HyperVolt / HyperVenom

De Hypervolt is een innovatief en snoerloos vibratiemassageapparaat dat de bloedsomloop en het bewegingsbereik verhoogt en de spierpijn en stijfheid reduceert. Het apparaat is licht en klein van formaat en heeft uitwisselbare kopbevestigingen voor het masseren van specifieke onderdelen van het lichaam. De Venom-variant is een digitaal draagbaar apparaat welke warmte en trillingen combineert, zodat de spieren voor of na het sporten losgemaakt kunnen worden.

 • Bekijk hier een video van de HyperVolt.

Producten in dit artikel