W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Modulaire sportvloer geleverd in blaashal bij Topsportcentrum Almere

In Almere Poort is de afgelopen periode druk gebouwd aan een zogenoemde blaashal. Bij het Topsportcentrum Almere is er in opdracht van OpenCover, een modulaire sportvloer van 1.500 m2 gelegd voor multifunctioneel gebruik. De vloer zal hoofdzakelijk door hockeyclub Almere gebruikt worden, maar er is ook belijning voor korfbal, handbal, voetbal, badminton en een sprinttrack aangebracht voor onder andere schoolgebruik.

Scholen in de nabijgelegen omgeving kunnen hier ook terecht voor gymlessen en vanaf eind november kunnen ook sportverenigingen gebruik maken van de hal. De blaashal heeft een oppervlakte van 50×30 meter en zal zo’n twee jaar op deze locatie blijven staan. Theoretisch gezien zou de hal in de toekomst ook op andere locaties in de stad kunnen worden geposteerd. Gemiddeld gaat een blaashal 10 tot 15 jaar mee.

Wij hebben een rol van betekenis kunnen/mogen spelen bij de inrichting van de hal. Zo zijn wij, in samenwerking met onze partner Sports Partner, verantwoordelijk geweest voor de levering van de modulaire sportvloer. De vloer is afgewerkt met een nette rand- en hoekafwerking en een multifunctionele veldbelijning. De gehele modulaire sportvloer is geïnstalleerd door onze vaste plaatsingspartner SIP. Een uitdagend project aangezien de gehele vloer door één deur de blaashal in moest worden gedragen.

Bekijk hier de video van het eindresultaat!

Producten in dit artikel