W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Modulaire sportvloer in de Maritzstraat te Amsterdam!

In de Maritzstraat, gelegen in Amsterdam-Oost, hebben wij in samenwerking met KSP onlangs een modulaire sportvloer mogen leveren. In opdracht van de Gemeente Amsterdam heeft een oud asfaltveldje weer een modern en kleurrijke uitstraling gekregen door de toepassing van onze modulaire sportvloer. In totaal gaat het om een speelveld van 15×15 meter (225 vierkante meter).

Er is gekozen voor een 3 mm rubberen ondervloer voor extra demping vanwege de ligging in een drukke buurt. Daarnaast is het speelveld voorzien van een belijning die geschikt is voor het spelen van 3×3 basketball wedstrijden. Dit is gebeurd naar aanleiding van de toenemende vraag naar deze sport binnen Amsterdam. De modulaire vloer is geleverd in een zwarte kleur en is tevens voorzien van drie rode Andreaskruizen. De drie kruizen vormen de kern van het Amsterdamse stadswapen. De gehele modulaire sportvloer is afgewerkt met een aluminium omranding en een hoogwaardige basketbalinstallatie.

In een eerder stadium hebben wij reeds een modulaire sportvloer gerealiseerd in het Theo van Goghpark (IJburg).

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

3X3 Basketball op IJburg

3x3 Basketball Door talenten te ontwikkelen, jongeren op te leiden, next level events te organiseren en een bijdrage te leveren binnen ontwikkelingssamenwerkingsprojecten wereldwijd,…