W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

De mogelijkheden op het gebied van stadioninrichting

W&H Sports is specialist in het inrichten van stadions. Naast de veldinrichting (zoals doelen en dug outs) kunnen wij ook een rol spelen in de inrichting van de kleedkamer en de inrichting van de tribune. De afgelopen decennia hebben wij diverse projecten mogen realiseren.

Veldinrichting

Op het gebied van veldinrichting hebben wij de wedstrijddoelen voor het EK in de Johan Cruijff Arena mogen leveren. Naast AFC Ajax zijn onze doelen en dug outs ook te vinden in de stadions van de volgende clubs PSV, Feyenoord, sc Heerenveen, ADO Den Haag, Cambuur, FC Utrecht, Almere City, FC Volendam en AZ . Ook maken vele clubs tijdens de warming up voor keepers gebruik van onze inklapbare trainingsdoelen om grasschade aan het natuurgras te voorkomen.

Tribunestoelen en business seats

Wij hebben een uitgebreid leveringsprogramma tribunestoelen en business seats. Naast kuipstoelen leveren wij ook tribunestoelen op een opklapbare zitting. Door onze uitgebreide assortiment hebben wij voor iedere tribune wel een passende stoel. Onze stoelen kunnen ook worden geleverd met wand- of muursteun. Voor ieder project worden er technische tekeningen en een stoelenplan voorgelegd. In samenwerking met TAS stoelreclame kunnen onze tribunestoelen worden voorzien van naamplaathouders voor fan engagement en het genereren van extra inkomsten. Onze business seats kunnen wij van eenvoudig tot zeer luxe aanbieden. Ook zijn er diverse opties mogelijk, zoals clublogo, bekerhouders, armleuningen maar ook stoelverwarming.

Safe standing

Safe standing (ook wel rail seating genoemd) is een sta-zit oplossing voor supportersvakken in stadions. Veel supporters staan liever gedurende de wedstrijd en onze railseat biedt de mogelijkheid om naast staan ook te kunnen zitten. De metalen stoel is aangebracht in een metalen frame en kan met een speciale sleutel worden uitgeklapt om te kunnen zitten en worden ingeklapt om te kunnen staan. De bovenliggende railing dient als valbeveiliging voor supporters. Safe standing is een multifunctionele oplossing voor het kunnen staan en kunnen zitten van supporters en kan hiermee flexibel inspelen op de ideale fan beleving.

Persplaatsen

Plaatsen voor de pers bestaan uit een stoel en een tafel. Veelal worden er stoelen met een opklapbare zitting toegepast omdat deze ruimte kunnen besparen. De perstafel kan in diverse uitvoeringen worden geleverd zowel als een wegklapbare uitvoering als een stand alone constructie met voetstaanders. Onze persplaatsen zijn onder andere te vinden bij Almere City FC, Excelsior en FC Volendam.

Kleedkamerinrichting

Een kleedkamer is een belangrijk verblijfplaats voor spelers en door het toepassen van de clubkleuren in de kleedkamerinrichting is het mogelijk om de clubidentiteit van de club goed tot uiting te laten komen. Met behulp van technische en 3D tekeningen kunnen wij van ontwerp tot aan de realisatie een rol spelen. Zie bijvoorbeeld de kleedkamer van Almere City FC: https://www.youtube.com/watch?v=D0A5dj5Bm2g&t=1s

Flexibele hekwerken

Met de inzet van flexibele hekwerken kan de veiligheid van toeschouwers in stadions worden verhoogd en kan ongewenst groepsgedrag worden beperkt (crowd control). De FenceBox heeft een hekwerk van 50 meter en kan tijdelijk (of permanent) in en rond stadions worden toegepast tijdens voetbalwedstrijden en evenementen.

 

We hebben al eerder een blog geschreven over stadioninrichting. Bekijk deze hier.