W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

NIEUW: tribune met overkapping

Vanwege de toenemende vraag naar betaalbare en overdekte tribunes, hebben wij in samenwerking met PolyNed een tribune met een (membraan) overkapping ontwikkeld.

Omschrijving

De tribune met membraan overkapping heeft een modulair ontwerp en kan op de wensen van de opdrachtgever en beschikbare ruimte worden aangepast. De standaard uitvoering heeft 62 zitplaatsen bestaande uit tribunestoelen met een rugleuning. De overkapping heeft een verzinkt stalen frame is en is voorzien van gecoat weefseldoek (membraan). De grote voordelen van deze membraan overkapping zijn het lichte gewicht en de vormvrijheid. Het membraan heeft een vuilafstotende bewerking ondergaan en hoeft daarom niet te worden gereinigd. Het membraan is in diverse kleuren leverbaar en het is mogelijk een club- of sponsorlogo aan te brengen. Deze zichtbaarheid kan voor sponsoren een goede vorm van exposure genereren! De tribune en overkapping kunnen afzonderlijk van elkaar op een stabiele (verharde) ondergrond worden geplaatst .

Ook op zoek naar een nieuwe tribune?

Bij de voorbereiding van de realisatie van een tribune zijn wij jou graag van dienst. Op basis van de beschikbare ruimte en het gewenste aantal zitplaatsen, adviseren wij jou graag over de juiste type tribune. Wij leveren demontabele tribunes, telescopische tribunes, mobiele tribunes maar ook prefab tribune-elementen voor de realisatie van een betonnen staantribune of zittribune. Indien gewenst kunnen wij jou ook van dienst zijn in het aanleveren van tekeningen (stoelenplan) en kunnen wij de montage verzorgen. Download hier de digifolder tribunes!