W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuw: vaste en mobiele telescopische tribunes

cos-ti-op-wens-klant-ontworpen-3Wij leveren al enige tijd verschillende soorten tribunes. Nieuw dit jaar zijn de vaste en mobiele telescopische tribunes.

Mobiele telescopische tribunes
Deze tribunes zijn speciaal ontwikkeld voor sportgebouwen met meerdere gebruikers waar flexibele inzetbaarheid gewenst is. De mobiele telescopische tribunes zijn gemakkelijk manueel te bedienen en zijn voorzien van een hefsysteem waardoor deze door twee personen op gemakkelijke wijze door de ruimte verplaatst kunnen worden. Ze kunnen zowel individueel als gekoppeld gebruikt worden.

Vaste telescopische tribunes
Het aandrijfsysteem van onze vaste telescopische tribunes bestaat uit een duwketting. De duwketting is een beproefde industriële wijze van aandrijven en daarbij een zeer sterke verbindingsmethode. De stabiliteit van de tribune met duwketting is door de opbouw niet te vergelijken met tribunes die gebruik maken van traditionele aandrijfsystemen. Het aandrijfsysteem met de duwketting is op een zodanige manier ontwikkeld dat het voor zowel trekken als duwen van objecten zeer effectief en efficiënt ingezet kan worden. In tegenstelling tot traditionele aandrijfmethoden die de ondergrond als weerstand moeten gebruiken, duwt een tribune met duwkettingsysteem zichzelf op het eigen chassis open met tandwiel en ketting. Het systeem werkt autonoom en ongeacht de ondergrond zal de tribune perfect open- en dichtschuiven.

Voor meer informatie: http://stadion-stoelen.nl/producten/tribune-en-tribunestoelen/tribunes/