W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe beschermkooi voor AV’47

Door veranderingen in het wedstrijdreglement zijn atletiekverenigingen soms genoodzaakt om aanpassingen te doen aan het bestaande atletiekmateriaal. Om aan de reglementen te kunnen voldoen, is de oude werpkooi bij AV’47 in Boskoop vervangen voor een nieuwe werpkooi voor discuswerpen en kogelslingeren conform de actuele eisen.

In opdracht van gemeente Alphen aan den Rijn is op de accommodatie van de atletiekvereniging AV’47 een nieuwe beschermkooi voor discuswerpen en kogelslingeren geplaatst. De beschermkooi heeft een hoogte van 7 tot 10 meter is voorzien van IAAF certificaat en voldoet dus aan de actuele eisen van de IAAF en Atletiekunie. In samenwerking met Nootenboom Sport B.V. is de oude kooi verwijderd en is de nieuwe kooi geplaatst in grondpotten met betonfundaties.

Bekijk hier de timelapse van de plaatsing van de beschermkooi voor discuswerpen en kogelslingeren!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze beschermkooi voor discuswerpen en kogelslingeren? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen je graag meer en kunnen je van deskundig advies voorzien. Je kunt onze projecten ook volgen via onze FacebookpaginaInstagram of nieuwsbrief. Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Producten in dit artikel