W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe discuskooi voor atletiekvereniging AV Athloi!

discuskooi

Het rijmt niet alleen! Het voldoet ook nog eens aan alle eisen; de nieuwe discuskooi voor AV Athloi. AV Athloi, een atletiekvereniging uit het Utrechtse Harmelen, kan gebruik maken van een nieuwe discuskooi die volledig voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van de atletieksport. Daarmee is AV Athloi de volgende atletiekvereniging (in navolging van AV Atverni), die kiest voor deze innovatieve funderingsconstructie.

De schroeffundatie

Normaal worden er grondpotten in betonfundaties aangebracht, maar bij dit project is gekozen voor een innovatieve fundatiemethode. Deze nieuwe fundatiemethode brengt de volgende voordelen met zich mee: het is kosten- en tijdbesparend, er hoeft niet gegraven te worden, er is geen beton nodig, het is milieuvriendelijk, het heeft een lange levensduur en niet geheel onbelangrijk: deze schroeffundatie kan worden hergebruikt. Vanaf begin 2018 moeten discuskooien 600 cm hoog zijn. De kooi is geplaatst in schroeffundaties en opgebouwd door onze installatiepartner Sport Installatie Partners.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze methode? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer en kunnen u van deskundig advies voorzien.Je kunt onze projecten ook volgen via onze FacebookpaginaInstagram of nieuwsbrief. Schrijf je in en blijf op de hoogte!

Producten in dit artikel