W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe hockeymaterialen voor HBR

Vanaf augustus is Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs bezig geweest met de verbouwing van een kunstgrasveld. Waar de wedstrijden voorheen werden afgewerkt op een zandveld, kunnen de leden nu gebruikmaken van een nieuw waterveld.

In opdracht van de Gemeente Lansingerland en in samenwerking met B.A.S. Begeleiding en Advies Sportterreinen en Nootenboom Sport hebben wij hier twee hockeydoelen, twee verdiepte dug-outs en hoekvlaggen mogen leveren. De twee hockeydoelen zijn voorzien van een vrije netophanging zodat er geen gevaar is voor terugkerende hockeyballen. Daarnaast is er gekozen voor extra verdiepte dug-outs. Deze hebben een diepte van 150 centimeter. Beide dug-outs zijn uitgevoerd in een lengte van 500 centimeter. Hierdoor kunnen er in allebei de dug-outs ca. 10 personen plaatsnemen. De dug-outs zijn tevens voorzien van kledinghaken!

GreenMatter slagplanken

Bij de vervanging van het veld is tevens nagedacht over de duurzaamheid van het nieuwe waterveld. Het volledige hockeyveld is voorzien van GreenMatter slagplanken (118 stuks). Deze zijn uitgevoerd in een hoogte van 20 cm.

Producten in dit artikel