W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe kleedkamers voor VVSB

In Noordwijkerhout wordt al enkele maanden hard gewerkt aan het nieuwe sportcomplex van VVSB. De werkzaamheden bevinden zich inmiddels in de laatste fase en het complex lijkt te voldoen aan alle wensen van de Derde Divisionist. Meer kleedkamers, meer trainingscapaciteiten en meer comfort.

Het moderne complex herbergt twintig nieuwe kleedkamers. Geen overbodige luxe gezien de groei die de club uit de Bollenstreek doormaakt. Van de twintig nieuwe  kleedkamers is er één voor het eerste team, één voor de bezoekers en is er een speciale kleedkamer voor scheidsrechters gerealiseerd. Met name voor deze laatstgenoemde kleedkamers hebben wij de kleedkamerinrichting mogen voorzien.

Kleedkamerinrichting VVSB

Voor de kleedkamer van het eerste team hebben wij kleedkamercombinaties mogen leveren met wandbanken, kleedkamerstoelen en een persoonlijke lockers voor iedere speler. De lockers zijn uiteraard uitgevoerd in de kenmerkende paarse clubkleuren van VVSB en voorzien van een pincodeslot. De kleedkamer voor het bezoekende team is tevens voorzien van wandbanken met een CR4-kleedkamerstoel.

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Nieuwe tribune van VVSB kleurt paars en geel

De werkzaamheden aan de nieuwe tribune van VVSB zijn inmiddels afgerond. Bij de invulling van de tribune is onderscheid gemaakt tussen reguliere tribunestoelen…