W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe hoogspring installatie voor AV FIT

AV Fit, gevestigd op sportcomplex Dijnselburg, is een atletiekvereniging in Zeist. Bij deze vereniging hebben wij onlangs nieuwe materialen voor hoogspringen mogen leveren. Zo is er een nieuwe landingsmat geleverd en heeft de vereniging tevens gekozen voor nieuwe aluminium hoogspringpalen. Alle geleverde materialen zijn IAAF-gecertificeerd.

Landingsmat van AV FIT

De landingsmat voor hoogspringen (600x 400 cm) met spikesmat, spikeshoes, schuimstofblokken en tussenbodem. De hoog elastische en vormbestendige schuimstof blokken zijn voorzien van luchtkamers en zijn per blok met hoes overtrokken voor extra lange levensduur. De mat is tevens IAAF-gecertificeerd. Ook kunnen onze landingsmatten worden voorzien van een logo of reclame-uitingDergelijke leveringen vragen altijd extra aandacht, omdat er voldoende mensen en machines aanwezig dienen te zijn om de overkapping naar de gewenste locatie te verplaatsen. Nadat de overkapping succesvol was afgeleverd, is deze vakkundig afgemonteerd.

Wij wensen AV Fit heel veel sportief succes en plezier van de geleverde materialen!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze landingsmatten? Wij vertellen u graag meer! Wij zijn te bereiken via 0252 – 683 300 of via [email protected].