W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe tribunestoelen bij renovatie Sporthal Zeeburg

De afgelopen periode is Sporthal Zeeburg in Amsterdam onderhevig geweest aan verschillende renovatie-werkzaamheden. In de sporthal zijn 81 nieuwe AVATAR-tribunestoelen geplaatst. De verschillende kleuren grijs, wit en zwart geven een frisse uitstraling en door de opklapbare zitting nemen de tribunestoelen een beperkte ruimte in beslag. Eerder hebben wij ook de Sporthallen Zuid, De Weeren en Sportcentrum de Pijp in Amsterdam mogen voorzien van nieuwe stoelen.

Tribunestoel AVATAR in Sporthal Zeeburg

Stadion- /tribunestoel AVATAR, zoals deze geleverd is in Sporthal Zeeburg, is een moderne tribunestoel met opklapbare zitting en is in 3 verschillende uitvoeringen leverbaar is (standaardcompact en suite). Onze AVATAR- tribunestoel is onder andere te vinden bij: AZ Alkmaar (stadion en tribune jeugdcomplex), stadion Heracles AlmeloWagener Stadionhonk- en softbal stadion Neptunus. Deze tribunestoel (met opklapbare zitting) kan in diverse kleuren worden geleverd en tevens worden voorzien van diverse opties, zoals bekerhouders, armleuningen, stoelnummering, skai bekleding. Voor de beschikbare kleuren zie de kleurenkaart.

Download hier de productbladen van de verschillende modellen:

Meer weten?

Benieuwd naar ons aanbod van tribunestoelen en/of mobiele tribunes? Bekijk dan deze pagina! Voor vragen zijn wij bereikbaar via 0252 – 683 300 of via [email protected].

Producten in dit artikel