W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Mooi project in het Abe Lenstra Stadion afgerond

SC Heerenveen heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Vorig jaar zijn zij begonnen met het opknappen van het Abe Lenstra Stadion. Wij hebben in fases aan dit project mogen meewerken met als laatste opdracht het leveren van nieuwe tribunestoelen voor de complete Riemer van der Velde Tribune. Riemer van der Velde legde in 1993 de eerste steen van het Abe Lenstra Stadion. Het Abe Lenstra stadion heeft een totale capaciteit van 26.100 zitplekken. Hiervan zijn 700 stoelen verwijderd en vervangen door nieuwe tribunestoelen.

Na het vooraf opstellen van een gedetailleerd stoelenplan, is er gekozen voor de Avatar Premium. Deze zijn voorzien van armleuningen, polsteringen voor de zittingen en armleuningen. De tribunestoelen zijn geleverd in de kleuren blauw, wit en rood waarmee ook de unieke pompeblêden terug zijn gebracht in de tribune! De tribunestoelen zijn vakkundig geplaatst door onze montagepartner.

SC Heerenveen heeft er tevens voor gekozen om de nieuwe tribunestoelen te voorzien van de displays van TAS Stadionreclame. TAS Stadionreclame verzorgt de stoelreclame door middel van een logohouder die op een tribunestoel bij verenigingen wordt gemonteerd. Tribunestoelen kunnen daardoor optimaal worden benut en voorzien van reclame. Dit kan zorgen voor extra sponsorinkomsten én fanbeleving middels QR-codes. De houder is universeel en is geschikt voor bijna alle type tribunestoelen. Naast tribunestoelen is het ook mogelijk luxe business seats te voorzien van een bedrijfslogo of tekst.

Naast de werkzaamheden aan de tribune, hebben wij in een eerder stadium tevens andere inrichtingsmaterialen mogen leveren aan de Friese profclub. Zo heeft Heereveen gekozen voor 2 stuks nieuwe stadiondoelen met spanstangen die zijn uitgevoerd met onze nieuwe netborging ‘FLEXI’. Dit zorgt voor een zeer fraaie netophanging en biedt zekerheid dat het net volledig in het doelprofiel van de voetbaldoelen is opgesloten. Daarnaast zijn de dug outs voorzien van 50 stuks luxe dug out stoelen waarvan de 25 stoelen in de thuis dug out zijn voorzien van stoelverwarming. De stoelen zijn voorzien van twee sponsorlogo’s en het logo van Heerenveen.

Wij willen SC Heerenveen hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking!

Producten in dit artikel