W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe tribunestoelen en business seats voor FC Volendam

Het Kras Stadion is de thuishaven van FC Volendam. Het karakteristieke, knusse en tegelijkertijd moderne onderkomen van Het Nieuwe Oranje bevindt zich in het centrum van Volendam. De wortels van FC Volendam liggen daarmee letterlijk in de kern van de samenleving. Het Kras Stadion is gebouwd in 1975. Het bestaat uit vier losstaande tribunes, namelijk de Henk Kras Tribune, de Jaap Jonk Tribune, de Jaap Bond Tribune en de Pé Mühren Tribune. Tezamen goed voor een capaciteit van 7.384 toeschouwers. Vierhonderd zitplaatsen zijn gereserveerd voor de gasten van de bezoekende club. Door diverse verbouwingen de afgelopen jaren heeft FC Volendam de faciliteiten in het stadion van een flinke upgrade voorzien. Daarmee kan het Kras Stadion met recht bestempeld worden als ‘Eredivisie-waardig’.

Zo heeft FC Volendam de afgelopen voetballoze periode aangegrepen om verschillende faciliteiten in het Kras Stadion van een upgrade te voorzien. Zo hebben wij eerder een rol van betekenis mogen spelen bij het leveren van enkele business seats voor op het balkon van de businesslounge Café Piet. Daarnaast hebben wij onlangs een bijdrage mogen leveren aan de nieuwe tribunestoelen op de eretribune en aan de perstribune.

Alle stoelen op de eretribune zijn vervangen voor nieuwe tribunestoelen. Het grootste gedeelte van de tribune is voorzien van onze A3 tribunestoelen. Op deze manier zitten de trouwe seizoenkaarthouders van de Volendamse voetbalclub er vanaf nu weer comfortabel bij. De middelste drie vakken (96 zitplaatsen) van de eretribune zijn voorzien van de AVATAR Suite business seat. In enkele vakken zijn ook de standaard AVATAR tribunestoelen geplaatst. Ook de perstribune is vernieuwd en hier zijn dertig mediaplaatsen gecreëerd. Alle tribunestoelen zijn in de kenmerkende oranje kleur van FC Volendam geleverd.

Het project is voor alle partijen naar volle tevredenheid afgerond en opgeleverd! Wij wensen FC Volendam veel succes in de komende competitie.

Producten in dit artikel