W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Nieuwe veldinrichting voor Dordrechtse voetbalclubs

In opdracht van Sportbedrijf Dordrecht zijn de voetbalclubs sv Oranje Wit en GSC/ODS voorzien van nieuwe sportmaterialen. Hier heeft Sportbedrijf Dordrecht slim gebruik gemaakt van de verminderde activiteiten rondom de sportvelden. Bij de werkzaamheden is tevens rekening gehouden met het in gang zetten van de verduurzaming door het tegengaan van de verspreiding van infill en microplastics.

Veldinrichting

De velden van sv Oranje Wit en GSC / ODS zijn in opdracht van Sportbedrijf Dordrecht voorzien van nieuwe wedstrijddoelen, hoekvlaggen en verplaatsbare doelen. In totaal zijn er 8 verplaatsbare jeugddoelen geleverd en 4 wedstrijddoelen met P-beugel. De verplaatsbare jeugddoelen zijn voorzien van transportwielen zodat deze gemakkelijk op en van het sportveld gehaald kunnen worden. Een leuk weetje: eerder dit jaar brachten wij al eens een bezoek aan het sportcomplex van sv Oranje Wit. Daar kwamen wij materialen van ons tegen die ruim 12 jaar (!) geleden zijn geïnstalleerd en nog steeds dagelijks worden gebruikt! Een mooi voorbeeld van de duurzaamheid van onze materialen!

Kantplanken van gerecycled kunstgras

Om de verspreiding van het infill en microplastics tegen te gaan zijn er in Dordrecht twee velden voorzien van onze GreenMatter kantplanken van gerecycled kunstgras en zijn er bij de diverse toegangspoorten extra verdiepte borstelmatten geplaatst.

Producten in dit artikel