W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Op 1,5 meter afstand trainen met SmartGoals SkillGames

Voetbal en hockey zijn teamsporten en dat houdt in dat een ieder die een teamsport beoefent, graag gezamelijk traint en sport. De afgelopen periode hebben alle Nederlandse trainers na kunnen denken over oefenvormen die op 1,5 meter afstand kunnen worden uitgevoerd. Ook de nieuwe SmartGoals SkillGames kunnen bijdragen aan interactieve én leerzame oefenvormen!

Ben je als club of sportvereniging ook op zoek naar de juiste oefeningen die men op 1,5 meter afstand van elkaar kan uitvoeren?

Met de vernieuwde SmartGoals SkillGames train je vaardigheden als: uithoudingsvermogen, techniek, awareness, sprints, tactiek en bovenal gaming! Neem het tegen elkaar op in de ‘agilitybox’ of daag elkaar uit om de snelste te zijn in de ‘Dribble King’. Meet en vergelijk de vaardigheden van uw spelers met SmartGoals SkillGames.
Genereer SkillCards voor elke speler op basis van gestandaardiseerde tests en echte prestatiegegevens.

SkillGames is perfect voor:

  • 1.5 meter afstandstraining;
  • Meten van individuele prestaties en vaardigheidsniveau;
  • Het volgen van de ontwikkeling en het ontdekken van talent;
  • Vergelijking van de resultaten gedurende het seizoen;
  • Het creëren van een concurrerende omgeving waarin iedereen kan streven naar groei;
  • Plezier hebben en elkaar uitdagen;

Bekijk hier de video!

Meer informatie?

Wil je meer informatie ontvangen of heb je vragen? Eén van onze medewerkers staat je graag te woord! Wij zijn te bereiken via 0252-683300 maar je kan ook een mail sturen naar: [email protected].

Producten in dit artikel