W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Outdoor fitness installatie in Curaçao

Eind vorig jaar ontvingen wij een telefoontje vanuit Curaçao! Het Ministerie van Defensie was namelijk op zoek naar een robuuste outdoor fitness installatie voor de militairen die op het eiland gestationeerd zijn. Op deze manier kunnen de militairen op een veelzijdige manier blijven werken aan hun fysieke gesteldheid. Het Ministerie was specifiek op zoek naar een mobiele uitvoering, die van tijd tot tijd afgebroken en elders opnieuw geïnstalleerd kan worden. Doordat de TURNBAR geheel naar eigen wens samen te stellen is, konden wij al snel met een passend aanbod komen.

 

Bovenstaande uitvoering voor outdoor fitness en functioneel trainen is onlangs geïnstalleerd op Marinebasis Parera. Deze speciale uitvoering is dus geplaatst op mobiele voetplaten zodat deze ook bij missies eventueel kan worden meegenomen. Wij wensen onze militairen veel sportplezier met de outdoor fitness installatie van edelstaal!

Meer weten?

Wil je meer weten over deze outdoor fitness installatie van TURNBAR? Kijk dan hier! Voor verdere vragen of informatie kunt u ook altijd contact opnemen met één van onze medewerkers door te bellen naar 0252 – 683 300 of te mailen naar [email protected].