W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Vijf jaar later: de ‘Nature’-line op de boulevard van Zandvoort

Vijf jaar geleden hebben wij, in opdracht van de Gemeente Zandvoort, een nieuw outdoor fitnessparcours mogen aanleggen. Dit gebeurde op een unieke locatie, in de mooie omgeving van de duinen en met uitzicht op zee.

Het project werd destijds geïnitieerd door de gemeente Zandvoort, de provincie Noord-Holland en Marcel van Rhee van Kenamju Zandvoort. Het parcours bestaat uit 6 toestellen van onze ‘Nature’-line. Het gaat hierbij om de Pull Up Trainer, de Back Trainer, de Bench Trainer, de Gymnastic Bar, de Dips Light en de Squat Trainer. Deze outdoor fitness toestellen zijn verdeeld over de lengte van de boulevard van Zandvoort. De toestellen zijn gemaakt van Azobé hardhout en edelstaal en zijn daardoor kwalitatief hoogwaardig, robuust en hebben een natuurlijke uitstraling. Zij hebben destijds voor deze ‘Nature’-line gekozen omdat de uitstraling van de toestellen bij uitstek bij de natuurlijke omgeving passen.

Afgelopen week brachten wij weer eens een bezoek aan de outdoor fitness toestellen in Zandvoort omdat wij erg benieuwd waren naar de conditie van de toestellen. Hier konden we niet ontevreden over zijn! De verschillende toestellen zijn nog in goede conditie.

Producten in dit artikel

Misschien vind je dit ook interessant:

Trainen met zeezicht

Dit project is geïnitieerd door de gemeente Zandvoort, de provincie Noord-Holland en Marcel van Rhee van Kenamju Zandvoort. Mede omdat hij de fitnesstoestellen…