W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Profclubs met natuurgras kiezen voor onze scharnierbare stadiondoelen

Natuurgras in stadions wint steeds meer terrein en het afgelopen jaar zijn diverse kunstgrasvelden vervangen door natuurgras. In de Eredivisie stappen ADO Den Haag, VVV en PEC Zwolle voor aankomend seizoen over naar natuurgras. Enkele andere profclubs geven aan in de nabije toekomst over te willen stappen. Om grasschade zoveel mogelijk te voorkomen, heeft W&H Sports speciale doelen ontwikkeld om de doelgebieden te sparen tijdens de warming-up van keepers.

Zo heeft ADO Den Haag er bijvoorbeeld voor gekozen om haar trainingen niet langer meer in het stadion af te werken maar bij een nabijgelegen trainingscomplex. Om de belasting van het zestienmetergebied zo laag mogelijk te houden, tonen steeds meer profclubs interesse voor onze scharnierbare stadiondoelen. Zo hebben wij dit jaar scharnierbare stadiondoelen mogen leveren bij RKC Waalwijk en ADO Den Haag en binnenkort zullen VVV Venlo en Royal Antwerp ook worden voorzien van deze doelen.

Het scharnierbaar trainingsdoel is ontwikkeld om grasschade in het 16 meter gebied te voorkomen. Dit doel kan bijvoorbeeld naast de stadiondoelen worden gebruikt tijdens de warming-up voor keepers. Het doel kan worden op- en afgebouwd en neemt weinig ruimte in beslag zodat het doel gemakkelijk achter de boarding kan worden opgeborgen en niet het zicht belemmert van supporters.

 

Producten in dit artikel