W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Almere City FC breidt stadion uit

In de afgelopen jaren hebben wij de sportaccommodatie onder andere mogen voorzien van doelen, dug-outs, tribunestoelen en een complete tribune. Ook bij de recente uitbreiding van het Yanmar stadion hebben wij een mooie rol van betekenis mogen spelen bij het leveren van perstafels en -stoelen, tribunestoelen en business seats.

Bij Almere City FC zijn ze de afgelopen maanden druk bezig geweest met de verbouwing van het Yanmar Stadion. Het stadion wordt dit seizoen uitgebreid naar ongeveer 4500 plaatsen. Op 19 augustus is er begonnen met de sloop van de E/F tribune en afgelopen vrijdag werd op diezelfde plek reeds de nieuwe tribune feestelijk geopend. Nadat ze eerst zijn begonnen met de uitbreiding van de VIP-tribune is nu ook de nieuwe hoofdtribune ook in gebruik genomen. In totaal zijn er 1480 nieuwe CR-4 tribunestoelen en 111 business seats geplaatst in de kenmerkende rode kleur van Almere City. Er zijn tevens perstafels en persstoelen geleverd die plaats kunnen bieden aan 30 journalisten.

In samenwerking met onze vaste plaatsingspartner Sport Installatie Partners, De Geus Bouw en de Kroonenberg Groep is het project succesvol afgerond! Wij danken alle betrokken partijen voor de fijne samenwerking!