W&H Sports

Haverstraat 71

2153 GD Nieuw Vennep

Ambitieus Almere City FC breidt verder uit

De accommodatie van Almere City FC is, bijna de gehele zomerstop, onderhevig geweest aan verbouwingen. De landelijke kunstgras-discussie heeft geleid tot een overstap naar het natuurgras en daarnaast heeft het stadion verschillende upgrades gekregen. In het Yanmar Stadion is alles op dit moment zo goed als klaar voor het begin van de competitie. Maar ook het vernieuwde trainingscomplex van Almere City FC is bijna gereed. W&H Sports mocht bij verschillende projecten een rol van betekenis spelen.

Tribune            

Almere City FC heeft een tribune geplaatst op waar 398 mensen kunnen plaatsnemen om de talenten van de toekomst aan het werk te zien. W&H Sports mocht de volledige tribune mét tribunestoelen verzorgen. Op de tribune zijn onze CR2 stoelen geplaatst in de clubkleuren van de vereniging. De tribunestoelen zijn in samenwerking met de Kroonenberg Groep en Almere City FC gerealiseerd. De volledige montage is verzorgd door onze partner Sport Installatie Partners.

Stadion- en trainingsdoelen

Met ingang van het voetbalseizoen staan de kooimodeldoelen op het veld van het Yanmar Stadion. Daarnaast heeft de clubleiding gekozen voor 3 nieuwe trainingsdoelen. De doelen zijn voorzien van een ingefreesde netbevestiging inclusief onze anti-diefstalstrip.

Dug-outs

Ook zijn er twee nieuwe dug-outs geleverd. De foto’s moeten wij u nog even onthouden want de kabines zijn momenteel nog niet geplaatst.

Invalide plekken

Mooi om te zien dat er bij de verbouwingen ook rekening is gehouden met de mindervalide (uit)supporters. Langs het veld zijn voldoende Avatar stoelen geplaatst. Op deze stoelen kunnen mindervaliden of begeleiders van rolstoelgebruikers plaats nemen tijdens wedstrijden.

Goed om te zien dat Almere City bíjna klaar is met alle werkzaamheden! De focus ligt inmiddels alweer vol op de competitie en daarmee wensen wij hen, ook dit jaar, weer heel veel succes!

Producten in dit artikel